23948sdkhjf

Nu går OKNygaards domicil-drøm i opfyldelse

 Sydjysk entreprenør har hovedentreprisen på den grønne kæmpes nye hovedkontor

KG Hansen bliver firmaet, som gør OKNygaards planer om et nyt hovedkontor til virkelighed. 

Entreprenørselskabet med hovedsæde i Grindsted har hovedentreprisen på domicilbyggeriet beliggende i Årslev i det vestligste Aarhus klods op ad Østjyske Motorvej. 

Det nye domicil skal erstatte OKNygaard nuværende hovedkontor Hasselager i Aarhus’ sydvestlige udkant give anlægsgartnervirksomheden mulighed for at forsætte den gode vækst. 

- Det er vigtigt for os, at vi hurtigt og nemt kan komme til vores kunder i hele Jylland og at de kan komme til os. Derfor er det nye hovedkontors placering helt ideelt for os, sier administrerende direktør Ole Kjærgaard i en pressemeddelelse om byggeriet.  

Den nye bygning samler alle administrative funktioner hos OKNygaard samme sted. Derudover samles salg, tilbud og ledelsen for Anlæg Vest og endelig flytter driftsafdelingen i Aarhus, der nu ligger i Hasselager, også ind i den nye bygning. 

Det nye hovedkontor kommer til at bestå af 1.200 kvm kontorplads samt en hal med lagerplads på 2.000 kvm. På kontoret i Hasselager har OKNygaard i dag 450 kvm kontor og cirka 1.200 kvm. lagerplads. 

- Vi bygger nyt for at kunne skabe de rigtige rammer til at sikre den stabile og lønsomme vækst vi er inde i. Det nye domicil skal være med til at fremtidssikre OKNygaard, siger OKNygaards økonomidirektør, Holger Hansen. 

En gammel drøm
Helt tilbage i januar sidste år fortalte OKNygaards direktør, Ole Kjærgaard, til Licitationen, at firmaet havde fået udarbejdet en råskitse af et arkitektfirma, samt at der var kig på forskellige mulige adresser i periferien af Aarhus - herunder både Hasselager og Årslev. 

- Vi skal meget gerne i gang her i foråret, sagde Ole Kjærgaard dengang til Licitationen. 

Samtidig udtrykte han forventning om, at bygningen kunne være færdig inden for halvandet års tid, men også at Aarhus var "svær" at handle med på daværende tidspunkt.

Byggeplanerne blev gentaget i april, hvor Ole Kjærgaard kunne fortælle om det nye byggeri. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125