23948sdkhjf
>

6.600 kvm universitetsombygning har fundet sin vinder

Aalborg Universitet har udpeget vinderen af en samlet totalrådgiverkontrakt efter en konkurrence med flere rådgiverteams. 

Det er Norconsult-Kaai, som løber med totalrådgiverkontrakten, der indeholder samtlige arkitekt- og ingeniørydelser. Det oplyser rådgivervirksomheden i en pressemeddelelse. 

Projekt omhandler omfattende ombygninger af eksisterende bygningsmasse på mere end 6.600 kvm på Aalborg Universitets campus i Aalborg. Helt præcis på adressen Fredrik Bajers Vej 1 i Aalborg Øst. 

Efter ombygningen skal arealerne fremstå som fremtidssikrede kontorarealer, med kontormiljøer der tager afsæt i et nytænkende arbejdsmiljø, der understøtter aktivitetsbasseret arbejde (Activity Based Working, ABW). Et kontormiljø, hvor forskellige zoner understøtter bredden i brugernes arbejdsopgaver. 

Rådgivervirksomheden er tidligere blevet valgt som totalrådgiver på Aalborg Universitet. Blandt andet på en ombygning på Frederik Bajers Vej 5 i Aalborg, som skal samle en række servicefunktioner og forskningsenheder på én adresse 

Det var i juni sidste år, da firmaet stadig hed Kaai - Kærsgaard & Andersen A/S. Få måneder senere, i september 2018, overtog Norconsult den nordjyske rådgivervirksomhed, og firmaet skiftede navn til Norconsult-Kaai.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.141