23948sdkhjf

Lasse Larsen Huse satser på lavpris-huse

Færre grundmodeller og billigere materialer er grundingredienserne i den cocktail, som Lasse Larsen Huse nu er klar til at servere til kommende husejere. De såkaldte Lasse Larsen Lifestyle-huse skal ramme det segment af kunder, som ikke kan eller vil bruge mange millioner på et nyt hus.

– Vi mærker en klar efterspørgsel efter et mere prisbevidst Lasse Larsen-hus, hvor der ikke gås på kompromis med trygheden i byggeprocessen og den håndværksmæssige kvalitet, og det kan vi opfylde med vores Lasse Larsen Lifestyle-huse, siger adm. direktør Trine Brinch Sørensen.

Færre modeller
Lasse Larsen Huse går dermed tilbage typehuskonceptet i en tid, hvor det ellers er moderne at tale om individuelle løsninger. Det sker, ifølge Kolding-virksomheden, uden at gå på kompromis med hverken tryghed eller kvalitet.

– Men for at kunne tilbyde samme høje kvalitet til en lavere pris, vil konceptet på Lifestyle-husene naturligvis differentiere sig fra vores traditionelle Lasse Larsen huse, siger salgsdirektør Anders Lambæk med henvisning til, at materialevalget er lavere end i et traditionelt Lasse Larsen-hus, ligesom Lifestylene tager udgangspunkt i fire grundmodeller.

Ifølge Lasse Larsen Huses hjemmeside skal jyder og fynboer betale 1.691.000 kroner for et Lifestyle-hus på 156 kvadratmeter, mens sjællændere må slippe 1.945.000 kroner for samme hustype. En model på 173 kvadratmeter koster henholdsvis 1.815.000 og 2.087.000 kroner vest og øst for Storebælt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141