23948sdkhjf

Coor lander ny millionkontrakt med GN Store Nord

Med afsæt i et tæt samarbejde gennem 10 år forlænger og udvider GN Store Nord en omfattende servicekontrakt med Coor

GN Store Nord har forlænget samarbejdet om facility management med Coor i en trecifret millionkontrakt. Et samarbejde, de to virksomheder har haft siden 2009.

- Vi har naturligvis en detaljeret Service Level Agreement, der specificerer de opgaver, Coor skal løse for os. Men man kan ikke skrive alle detaljer ned i et stykke papir. Det er vigtigt, begge parter har tillid til hinanden og kan løse opgaverne i hverdagen, siger Brian Iversen, VP Group Finance hos GN Store Nord i en pressemeddelelse.

GN Store Nord fylder 150 år i år, beskæftiger 1.100 medarbejdere på hovedkvarteret i Ballerup og havde i 2018 en global omsætning på 10,6 mia. kr. Virksomheden er i dag verdens teknologisk førende høreapparats- og headsetproducent og eksporterer sine produkter til det globale marked.

Grønne løsninger
Samarbejdet mellem virksomhederne startede med ejendomsdrift og kantine, men for fire år siden udvidede GN Store Nord samarbejdet til at omfatte alle ydelser inden for integreret facility management.

Med forlængelsen er det lykkedes Coor både at genvinde kontrakten og samtidig udvide denne til også at fokusere på udvikling af flere grønne løsninger samt en opgradering af kantinen, der skal sikre fortsat høj trivsel blandt medarbejderne og medvirke til at gøre arbejdspladsen stadig mere attraktiv.

- 10 års jubilæet er samtidig starten på et nyt kapitel, hvor vi nu også skal gennemgå og optimere arbejdsprocesser og installationer hos GN Store Nord for at sikre, virksomheden er på forkant med bæredygtige løsninger, understreger divisionsdirektør Thomas Fog fra Coor.

Coor-koncernen varetager i dag facility management-opgaver på flere end 15 millioner kvadratmeter for en stribe offentlige og private kunder i hele Norden. I Danmark omsætter koncernen for 1,3 milliarder og beskæftiger 3.500 medarbejdere.

Om Coor

Coor-koncernen har flere end 9.100 medarbejdere ansat primært i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

I 2017 omsatte Coor for ca. 618 mio. kr. i Danmark, mens koncernens årsomsætning passerede 6,9 mia. kr.

Koncernen er noteret på Nasdaq-børsen i Stockholm.

Coor betjener både offentlige og private virksomheder i alle størrelser og brancher med interne services som kantinedrift, rengøring, receptionsservice og andre såkaldte soft FM-services. Herudover leveres hard FM-services som håndværksservice, ejendomsvedligeholdelse og energioptimering. Endelig leveres strategisk rådgivning i form af rapporteringer og projektledelse.

Blandt de danske kunder er DR, Falck, Københavns Kommune, GN Store Nord, Haldor Topsøe, L’Oréal, NNIT, Novozymes, SAS og Velux Gruppen.

Coor forvalter i dag over 15 millioner kvadratmeter ejendomme, lokaler og udendørsarealer i Norden.

Ydelserne tilbydes som single-services eller som integrerede Facility Management-løsninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11