23948sdkhjf

Udstyrsproducent og maskinproducent i samarbejde om maskinstyring

Kobelco har sammen med Leica Geosystems og Engcon udviklet en automatisk grave/tiltfunktion

En af verdens største producenter af gravemaskiner, Kobelco Construction Machinery, har netop i samarbejde med Leica Geosystems og Engcon præsenteret en automatisk grave- og tiltrotatorfunktion.

Det meddelte de tre virksomheder i forbindelse med afholdelsen af Bauma i München for nylig.

- Det er en spændende løsning, som vi har udviklet sammen, siger Krister Blomgren, adm. direktør i Engcon Group.

Kompatibelt system
Kobelco Construction Machinery Europe B.V., KCME, Leica Geosystems og Engcon introducerer nu verdens første tiltrotatorkompatible maskinstyringssystem på en Kobelco SK210LC-10 gravemaskine.

Systemet kombinerer den nyeste 3D Machine Control-teknologi (3DMC) fra Leica Geosystems med den førende tiltrotatorteknologi fra Engcon.

Med det nye system kan man automatisk kan styre bommens bevægelse op og ned samt position, tilt og rotationsvinkel på redskabet med en enkelt bevægelse af grebet.

Frit valg
Systemet er meget fleksibelt, hvilket betyder, at maskinføreren kan vælge mellem Auto Boom Control, Auto Bucket Control, Auto Tilt Control og Auto Rotation Control eller en kombination af de indstillinger, der er nødvendige for at give maskinføreren maksimal kontrol.

- Sammen har vi udviklet denne funktion, som vi synes er meget spændende. Samarbejdet er forløbet utrolig godt, og det var sjovt at se gravemaskinen med Engcon udstyr og al automatikken på messen. Den får utrolig meget opmærksomhed og mange positive reaktioner, siger Krister Blomgren, adm. direktør i Engcon Group.

Stedet at være
- Bauma messen er virkelig "the place to be" for alle i bygge- og anlægsbranchen. For os er det oplagt at være til stede der. Det er virkelig givende at møde alle interesserede og præsentere os selv og vores produkter, siger Krister Blomgren.

En fuld europæisk lancering af Kobelcos automatiske maskinstyringssystem og tiltrotatorsystem er planlagt til første kvartal af 2020.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.157