23948sdkhjf

Mindre og mellemstore trækker Bravida op

Bravida Danmark kom gemme 1. kvartal af 2019 med en stigning i omsætningen på 19 pct. 

- Vi oplever et godt marked både indenfor den offentlige og den private sektor. Det er yderst tilfredsstillende, at vi endnu engang kan fremvise en stor omsætningsfremgang, som er drevet af både service- og installationsvirksomheden, siger administrerende direktør i Bravida Danmark Johnny Hey i en pressemeddelelse om kvartalet. 

Øget produktionsvolumen uden en tilsvarende stigning i administrative omkostninger betød samtidig, at Bravida Danmarks driftsresultatet steg med 24 pct. til 31 mio. kr. i perioden.

Ordreindgangen, består primært af mindre og middelstore ordrer både indenfor installationsprojekter og service, steg med 24 pct. i 1. kvartal 2019 og blev på 1.049 mio. svenske kroner. 

Ved udgangen af kvartalet var ordrebeholdningen 7 pct. højere end samme periode året før og beløb sig til lige over 2 mia. svenske kroner. 

- Vores vækst og position i markedet udvikles gennem opkøb, hvor vi i 2019 har foretaget fem opkøb i Danmark. Samtlige opkøb styrker vores lokale markedsposition og udvider vores tilbud til kunderne, siger Johnny Hey om udviklingen. 

I år har Bravida Danmarks købt Insight Building Automation, Cura VVS, H. Helbo Hansen, samt el-installationsvirksomheden Buchreitz og senest service- og installationsvirksomheden MIH VVS ApS med hovedsæde i København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125