23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gaihede og Rebild Kommune

Gaihede
Henrik Bjørndal er ansat som projektchef med særligt fokus at rådgive om altanløsninger til kunder i hovedstadsområdet hos Gaihede, ingeniører & arkitekter.

Henrik kommer fra en stilling som salgschef hos altanleverandøren Balco Kontech. Her har han været en af de drivende kræfter i udvikling af deres altankoncept.

Oprindeligt er Henrik uddannet teknikker samt akustiker, og så har han videreuddannet sig blandt andet i projektstyring og ledelse.

Henrik Bjørndal skal i Gaihede fungere som rådgiver med egne projekter, og så skal han samtidig stå i spidsen for salget af vores altanopgaver. 

Tobias Blangstrup Larsen er ansat hos til primært at arbejde inden for andelsboligområdet hos Gaihede. Blandt andet skal han stå i spidsen for andelsvurderingerne, hvor vi assisterer lejlighedssælgere og foreninger med den rette prisfastsættelse.

Tobias er oprindeligt uddannet tømrer og har arbejdet hos blandt andet H.P. Larsen Tømrer- og Snedkervirksomhed i Jyllinge. Han læste videre til Energiteknolog på KEA. Da han var færdig i 2016, kom han til Engelgaar VVS Teknik i Rødovre, hvor han arbejdede med energioptimering hos kunderne.

Rebild Kommune
Jytte Gad Lauridsen, 54 år, er ansat som direktør for teknik- og miljøområdet i Rebild Kommune.

Jytte er cand.agro. fra Landbohøjskolen 1991 og har HD i ledelse og organisation fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Hun kommer fra en stilling som miljødirektør i Region Midtjylland og har tidligere blandt andet været ansat i Seges, afløseren for Videncenter for Landbrug i Aarhus, hvor hun først var direktionssekretær og ejendomschef og fra 2010 chef for direktionssekretariat og forskning, indtil hun i man 2016 skiftede til Region Midtjylland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188