23948sdkhjf

Ny arkitektdirektør vil løfte visionerne

Schmidt Hammer Lassen Architects udnævner ny adm. direktør og udvider partnergruppen

Med solid erfaring inden for arkitektur, medier og teknologi tiltræder Sanne Wall-Gremstrup som adm. direktør for Schmidt Hammer Lassen Architects.

- Det er et rigtigt spændende tidspunkt at slutte sig til et af Skandinaviens mest respekterede firmaer, og jeg ser frem til at løfte virksomhedens vision og ambitiøse målsætninger for fremtiden, siger den nyudnævnte direktør i en pressemeddelelse.

Sanne Wall-Gremstrup forklarer blandt andet, at hun i sit arbejde i den danske arkitektbranche har fulgt Schmidt Hammer Lassens arbejde og vækst, herunder fusioneringen med Perkins+Will i 2018, og glæder sig til samarbejdet med kolleger i Aarhus, København og rundt om i verden.

Bred erfaring
Sanne Wall-Gremstrup kommer fra en stilling som adm. direktør for Arkitektens Forlag. Inden da var hun gennem syv år landeansvarlig og adm. direktør i Danmark og Finland for kommunikations- og marketingkoncernen McCann WorldGroup. Hun har endvidere mere end 20 års erfaring som bestyrelsesmedlem og bestyrelsesformand for organisationer.

- Sanne bringer et fornyet miks af omfattende ledelseserfaring til jobbet som administrerende direktør, siger Kristian Ahlmark, partner og designdirektør i København og medlem af Schmidt Hammer Lassens bestyrelse.

Partnergruppen vokser
Virksomheden forfremmer yderligere tre arkitekter til henholdsvis partner og associerede partnere.

Elif Tinaztepe er udnævnt til partner efter 14 år hos Schmidt Hammer Lassen. Hun leder firmaets specialiserede arbejde med biblioteker. Elif har i det seneste årti været involveret i alle Schmidt Hammer Lassens store biblioteksarbejder, det være sig bemærkelsesværdige projekter som Dokk1, Skandinaviens største offentlige bibliotek; Christchurch Central Library, et af de centrale projekter i byen Christchurchs genoprettelsesplan efter de ødelæggende jordskælv i 2010 og 2011; og omdannelsen af State Library Victoria i Melbourne, Australien.

Jake Spruit, nuværende forretningsdirektør, er blevet udnævnt til associeret partner. Jake har erfaring med projektledelse i Europa, Mellemøsten, Canada og USA og er autoriseret til at praktisere som arkitekt i staterne New York og Pennsylvania. Inden Jake kom til Schmidt Hammer Lassen, har han i mere end 15 år arbejdet som projektarkitekt, projektleder og projektdirektør i USA, Irland og Danmark og arbejdet på komplekse projekter, der har en bæredygtig profil, inklusive LEED-certificerede bygninger på tre kontinenter.

Philip Brinch Sørensen, der er direktør for kontoret i Aarhus, indtræder også i gruppen af associerede partnere. Philip har gennem sin karriere arbejdet på projekter fra boligbyggeri til store og komplekse offentlige bygninger. Hans strukturerede og analytiske metodiske tilgang til sit arbejde udgør et solidt grundlag for beslutningstagning og resultater i et designflow, der sætter kunder, brugere og andre interessenter i centrum. Philip har stort fokus på bæredygtige initiativer, han har været mentor på Arkitektskolen Aarhus siden 2013 og er desuden sagkyndig for byggeri ved De Danske Domstole.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109