23948sdkhjf

Følg din Hydrema tæt - uden at være der

Hydrema Telematics bliver fabrikkens egen online-portal, hvor entreprenør, maskinfører og tekniker kan følge maskinerne

De tider er forbi, da det kræver telepatiske evner at følge sin maskine. Hydrema gør det nu lettere for entreprenører og maskinførere at følge deres Hydrema-maskiner tæt.

Et nyt system giver ifølge en pressemeddelelse i forbindelse med Bauma, maskinejerne og -brugerne mulighed for at være helt på forkant med, hvad maskinen laver og præsterer, og hvordan den har det.

Hydrema Telematics sørger for kontinuerligt at opsamle og analysere maskindata. Dermed kan såvel manden i kabinen som maskinens ejer og virksomhedens medarbejdere være på absolut forkant og tilmed hurtigt stille diagnoser, hvis der opstår problemer med maskinen.

- Hydrema Telematics er et dataopsamlingsværktøj, som giver mulighed for at trække rigtig mange relevante data ud fra maskinernes systemer. Sensorer på maskinerne og elektronikken i de enkelte komponenter, som blandt andet motorstyringen, sørger for at fodre systemet med et utal af informationer. Dem kan man tilgå via vores selvstændige online-portal, fortæller virksomhedens udviklingschef, Thorkil K. Iversen i pressemeddelelsen.

Optimal drift og økonomi
Såvel maskinejeren som maskinføreren og Hydremas teknikere kan individuelt logge ind og få adgang til de opsamlede maskindata, som hentes fra både motor, transmission og andre vitale dele. Hertil kommer også mulighed for nøje at følge antal kørte timer samt maskinens position via GPS.

Systemet kan tilmed hjælpe til at optimere både drift og økonomi for maskinen. Der kan laves detaljerede rapporter om de aktiviteter, der er foretaget, og over maskinens effektivitet, og andre funktioner kan hjælpe maskinføreren til at reducere tomgangstid og sikre et lavt brændstofforbrug.

Ny dansk baby
De, der er på Bauma, kan høre mere om nyheden på Hydremas stand, hvor de samtidig kan se virksomhedens baby; en lille dumper, også kaldet Hydrema 707G.

Den danske maskinproducent lancerer en dumper, der bryder med gamle normer, ikke mindst i England, som er verdens største marked for såkaldte site-dumpere:

- Site-dumpere er involveret i omkring en tredjedel af alle ulykker med entreprenørmaskiner i England. Hvert år mister mange maskinførere livet eller bliver alvorligt kvæstet ved ulykker med site-dumpere. Årsagerne er oftest, at maskinerne simpelthen vælter og ruller rundt, eller at føreren kastes af maskinen under kørsel i ujævnt terræn. I andre situationer bliver arbejdere eller fodgængere ramt af dumpere som følge af dårligt udsyn for føreren, forklarer Hydremas udviklingschef, Thorkil K. Iversen.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111