23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco, Atkins, Bøjsø Døre & Vinduer og Enco

Sweco
Jan Dam Christensen, 54 år, er ansat som senior projektleder i miljøafdelingen på Swecos kontor i Ørestad. Jan har en Master i Environmental Management.

Hos Sweco skal Jan arbejde med forureningsundersøgelser inden for jord og grundvand, jordhåndtering samt fjernvarme, primært arbejder i ledningsnettet.

Jan kommer fra en stilling som projektleder hos Forsyning Helsingør A/S, hvor han arbejdede med fjernvarmeopgaver i ledningsnettet samt byggeri af et nyt vandværk i Snekkersten.

Atkins
Anders H. Kaas, afdelingschef i Transport, Environment & Design afdelingen i den rådgivende ingeniørvirksomhed SNC-Lavalin Atkins, fylder 50 år i morgen, torsdag 11. april.

Anders er civilingeniør fra DTU i 1994 og blev samme år ansat hos Atkins Danmark, som dengang var en del af DSB. I 1998 afsluttede han sin ph.d. fra DTU med et forsvar af afhandlingen "Metoder til beregning af jernbanekapacitet".

Anders er afdelingschef for en tværfaglig sammensat afdeling, der beskæftiger sig med bl.a. transportplanlægning, økonomiske analyser, miljøvurderinger samt natur-, land-skab-, og arkitekturopgaver.

Anders har siden studietiden været tæt tilknyttet undervisningsmiljøet på DTU først som ekstern lektor og sidenhen nu som censor og virksomhedspraktikvejleder. Ligeledes har han gennem en lang årrække været i programkomiteen for Trafik-dage konferencen på Aalborg Universitet, han er aktiv i Nordisk Vejforums arbejdsgruppe for "Trafik i byer og transport-planlægning", og han er endvidere aktiv i Foreningen for Rådgivende Ingeniører (FRI) udvalgsmedlem i "Miljø- og klima-udvalget".

Bøjsø Døre & Vinduer
Morten Bach Valsted er indtrådt som formand for bestyrelsen, mens Martin Piil Hansen er udtrådt af bestyrelsen. Samtidig er Arne Bendesen også udtrådt af bestyrelsen hos Bøjsø Døre & Vinduer A/S (kilde: CVR).

Enco
Sidsel Kristoffersen er indtrådt i bestyrelsen hos Enco A/S - VVS (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109