23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Boligforeningen Ringgården, Domea, Erik Arkitekter og Outrup Vinduer & Døre

Boligforeningen Ringgården
Direktør Palle Jørgensen har efter 25 år besluttet at forlade posten som direktør i Boligforeningen Ringgården i Aarhus for at gå på pension i midten af maj.

Organisationsbestyrelsen har derfor ansat Martin Hersom Bien som ny direktør i Ringgården med tiltrædelse den 15. maj 2019. Han er 45 år gammel og kommer fra en stilling som markedsansvarlig for ejendoms- og byudvikling hos Cowi A/S.

Desuden har han tidligere været ansat i Nykredit og Nykredit Mægler som henholdsvis centerdirektør og afdelingsdirektør.

Domea
Poul Rasmussen er fortsat formand for Domea.dk. Det ligger fast, efter at han på Domea.dks årlige repræsentantskabsmøde den 5. april blev genvalgt for en to-årig periode. Poul Rasmussen er formand for boligselskabet Domea Vordingborg og medlem af en række almene boligselskabers bestyrelser.

Poul Rasmussen er 59 år og har været medlem af Domea.dks bestyrelse siden den 1. februar 2016.

Den 20. maj samme år blev han valgt til næstformand.

Den 12. december 2017 blev han første gang valgt som formand.

Erik Arkitekter
Erik Arkitekter har det seneste år haft travlt med navneskifte, opkøb og en masse spændende projekter. Det næste naturlige skridt i den fortsatte udvikling er en udvidelse af partnerkredsen, gennem en udnævnelse af Jesper Brøndum og Jesper Laursen som nye partnere.

Jesper har været en del af Erik Arkitekter siden 2007, og har siden 2016 fungeret som afdelingsleder i Viborg, der beskæftiger 46 medarbejdere.

Jesper Brøndum har siden 2017 været direktør i afdelingen i Aalborg, som beskæftiger 12 medarbejdere

Udnævnelsen kommer samtidigt med, at arkitekt og partner Trine Neble, der har været i Erik arkitekter i 27 år, har ønsket at træde ud af partnerkredsen grundet sygdom i den nærmeste familie.

Outrup Vinduer & Døre
Claus Hoffmann Nielsen er den 18. marts tiltrådt i en stilling som planlægger i logistikafdelingen hos Outrup Vinduer & Døre. Her skal han arbejde med produktionsplanlægning samt planlægning af materialetilførsel i produktionen.

Claus Hoffmann Nielsen er uddannet produktionsteknolog i logistik og har taget flere Lean-kurser samt et projektlederkursus fra Dania Erhvervsakademi.

Han kommer senest fra en stilling hos Holmris B8 og har derudover mange års ansættelse hos Unik Funkis bag sig, hvorfra han har stor viden og erfaring om blandt andet vinduer, døre og beslag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203