23948sdkhjf

D.A.I. får ny mand i front

1. april 2019 satte 39-årige Rasmus Bering sig i direktørstolen hos D.A.I. – et led i det generationsskifte, der blev påbegyndt for snart 4 år siden.

Rasmus Bering har omfattende erfaring fra ingeniørbranchen – såvel nationalt som internationalt. Den nyudnævnte administrerende direktør har gennem de seneste 12 år været ansat hos Carl Bro og Grontmij, der i dag udgør Sweco, hvor han har bestridt en bred vifte af positioner med en stor del ledelsesansvar. Senest kommer Rasmus fra en stilling som afdelingschef hos Sweco i Aarhus.   

- Vi får en særdeles branchekyndig ombord, og jeg er sikker på, at Rasmus Bering sammen med de øvrige partnere kan bringe D.A.I. op på næste niveau, siger afgående direktør, Kim Heshe.

Kim Heshe indtog oprindeligt kun direktørposten for en kortere periode, indtil et succesfuldt generationsskifte i D.A.I. var gennemført. 1 ½ til 2 år var forventningen. Perioden blev dog ikke så kort endda, og Kim Heshe har været administrerende direktør i snart fire år - siden 1. juni 2015.

Kim Heshe forlader dog ikke D.A.I. helt. Han vil fortsat være tilknyttet selskabet som næstformand i bestyrelsen. Silkeborg-erhvervsmanden Eskild Lyngholm fortsætter som bestyrelsesformand.

De nuværende partnere, Jens Halvorsen, Torben Krogh og Kim Westensee vil fortsat være en del af ejerkredsen.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at føre generationsskiftet ud i livet. Jeg ser frem til at komme ud og møde kunderne og få kundernes perspektiv på, hvad D.A.I. står for og skal stå for i fremtiden, siger Rasmus Bering.

D.A.I. A/S har i dag 41 ansatte og kontorer i Silkeborg, Aarhus og Horsens. D.A.I.’s rødder går helt tilbage til 1945, hvor det hedengangne ”Arkitektkontoret” var Danmarks første kooperative arkitektfirma. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11