23948sdkhjf

Nyt om navne

i dag nyheder fra Cembrit, Moe, Kuben Management, Altan.dk, Midtthy El ApS, Loop Architects og Lasse Larsen Huse

Cembrit
Kurt Nørum Pedersen er pr. 1. marts 2019 tiltrådt som servicekonsulent hos byggematerialeleverandøren Cembrit i Aalborg.Hans primære arbejdsopgaver bliver servicebesøg i distrikt Sydjylland, Fyn, Sjælland og øerne, samarbejde med servicechef og salgskonsulenter i distriktet samt telefonisk og skriftlig kontakt med virksomhedens kunder.

Kurt Nørum Pedersen er 49 år og var i perioden fra 2003 til 2009 ansat som servicekonsulent i netop Cembrit og har siden drevet selvstændig virksomhed de seneste 10 år.

Han er oprindeligt uddannet tømrer i 1989.

Moe
Moe Rådgivende Ingeniører har ansat to nye medarbejdere.

Læs også: Sådan vil Altan.dk øge omsætningen med 50 millioner


Jens Lange er ansat som Specialist | Commissioning til Byggeri & Design i København. Han er uddannet maskinmester og har over 20 års erfaring inden for projektledelse og bygningsinstallationer, både som entreprenør og rådgiver i alle dele af byggeprocessen.

Han har stor erfaring med HVAC-anlæg med fokus på samspillet imellem ventilation, varme og køling ved hjælp af optimal regulering og overordnet styring - CTS.

Jens Lange skal styrke Moes afdeling for Commissioning med sin praktiske og teoretiske erfaring inden for bygningsinstallationer.

Hans Kristian Harbo er ansat som seniorrådgiver | Projektkommunikation til Erhverv & Bolig i København.

Læs også: Her er vinderen: Kontorhus i træ indleder afslutningen på kæmpe byomdannelse


Han er uddannet cand.mag. og har en master i kommunikation. Hans Kristian Harbo kommer fra en stilling som journalist hos Per Aarsleff A/S. 

Kuben Management
Ronnie Haagensen er tiltrådt som teknisk rådgiver inden for bæredygtigt byggeri hos bygherrerådgiverne Kuben Management.

Bæredygtighed er et område i stor vækst og han skal derfor rådgive både bygherrer og entreprenører omkring bæredygtige løsninger samt foretage granskning af installationsløsninger på projekter, hvor Kuben Management er bygherrerådgiver.

31-årige Ronnie Haagensen kommer fra en stilling som projekterende inden for vvs og ventilation hos Rambøll, hvor han har været ansat i fire år.

Læs også: Altan-chefer: Stramme retningslinjer vil save altanomsætning i København over


Altan.dk
Kun cirka syv pct. af alle etageejendomme i Danmark har i dag en elevator.

Derfor henter Altan.dk profilen Søren Faebo Larsen hjem til selskabet Alevator.dk. Han kommer fra en stilling som partner i Smith Innovation, og skal nu stå for at udvikle forretningsbenet.

Søren Faebo Larsen var en del af Altan.dk (dengang Ringsted Bygningsentreprise A/S) i 1995 frem mod 2010, hvorefter han blev markedsdirektør i Enemærke & Petersen A/S og efterfølgende kom til Smith Innovation. Nu vender han altså hjem til Altan.dk, hvor han skal sætte turbo på elevator-forretningen.

Altan.dk har siden 2012 også haft travlt med at installere elevatorer i eksisterende etageejendomme.

Læs også: Entreprenør på plads til fleksibel andelsby ved Aarhus


Virksomheden løser årligt 25-30 elevatorprojekter i hele landet, men potentialet er langt større.

Midtthy El ApS
Rasmus Jeppesen er udtrådt af bestyrelsen hos den nordvestjyske elinstallatør Midtthy El ApS ifølge cvr-registret.

Loop Architects
Morten Nymann Nielsen er indtrådt i direktionen i stedet for Mette Nymann Nielsen hos den aarhusianske arkitketvirksomhed Loop Architects A/S ifølge cvr-registret. 

Lasse Larsen Huse
Rikke Schou Legarth er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Camilla Schou Legarth, der dog forbliver i bestyrelsen, mens Carl Erik Skovgaard er udtrådt af bestyrelsen hos Lasse Larsen Huse A/S.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.171