23948sdkhjf

Endnu en direktør forlader MT Højgaard

Økonomidirektør i MT Højgaard-koncernen, Egil Mølsted Madsen, har dags dato meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling.

Det sker for at søge nye udfordringer uden for koncernen, lyder forklaringen i en børsmeddelelse.

Egil Mølsted Madsen fratræder efter planen senest ved udgangen af september 2019. Det bliver ikke nævnt, hvor Egil Mølsted Madsen har fået nyt arbejde, men MT Højgaard A/S har med det samme indledt søgningen efter en ny økonomidirektør, står der.

Flere direktørafgange
Der har været gang i svingdøren i direktionen hos entreprenørkæmpen det seneste års tid. 

I maj sidste år blev de to koncerndirektører Arne Becker og Jesper Nordby opsagt og få måneder efter led adm. koncerndirektør Torben Biilmann samme skæbne.

Ind kom i stedet Anders Heine Jensen. 

Og i februar i år var det så koncerndirektør Helle Bro Krogen, der forlod direktionen.

Jørgen Nicolajsen er den eneste tilbageværende koncerndirektør. Topchef Anders Heine Jensen er i øjeblikket eneste person i den øverste direktion, frem til der bliver fundet en afløser for Egil Mølsted.

- Bestyrelsen takker Egil Mølsted Madsen for en stor indsats i koncernen gennem de seneste seks år og senest for hans bidrag til den nødvendige revitalisering af MT Højgaard. Egil har fået en mulighed for at tiltræde en ny stilling. Bestyrelsen har forståelse for, at Egil på baggrund af ejerselskabernes fusion, den
nye koncernstruktur og styrkelsen af kapitalgrundlaget føler, at han nu med god samvittighed kan forfølge et nyt karrierespor, siger bestyrelsesformand Søren Bjerre-Nielsen i meddelelsen.

Egil Mølsted Madsens opsigelse kommer blot otte dage inden fusionen mellem koncernens to holdingselskaber skal vedtages ved generalforsamlinger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11