23948sdkhjf

Renovering giver nye lejere til langt kontorhus

CPH Business Park ved Avedøre Holme har fået et filmselskab og en distributionsvirksomhed som nye lejere

Den farverige entreprenør Bøje Nielsen kunne i 1982 indvie Danmarks længste kontorhus klos op ad motorvejen ved Avedøre Holme i den sydlige del af Hvidovre.

Siden har huset - som den store Avedøre Havnevej går lige igennem - levet en omtumlet tilværelse.

I 2017 blev den næsten 300 meter lange bygning købt af det svenske ejendomsselskab Niam med omkring en tredjedel af de 75.000 kvm tomme.

Siden gik svenskerne i gang med en renovering af bygningskomplekset, hvor der er skabt mere liv i centergangen gennem bygningen, opgraderet mødecentret, etableret udearealer, anlagt flere parkeringspladser og gjort ejendomsinspektørerne mere synlige, så lejerne lettere kan få hjælp.

Renoveringen har betydet, at to nye lejere rykker ind på 4.000 kvm, ligesom der er forhandlinger om yderligere 10.000 kvm.

- Det er udtryk for, at Niam har skabt nyt liv i bygningen. Der er ikke blot gennemført omfattende renoveringer og forbedringer i fællesfaciliteterne, som tæller personalerestaurant, café og mødecenter med loungeområder. Niam har også indrettet et showroom på 1.000 kvm, så mulige lejere kan opleve, hvordan man kan skabe et rustikt og innovativt kontormiljø med tjekkede designgulve og akustiske loftsbatts opsat direkte på betonloftet, så der skabt så meget loftshøjde som muligt, siger Jesper Norgart, partner i Lintrup & Norgart, som har stået for udlejningen, i en pressemeddelelse.

Central beliggenhed
Miso Film, der står bag en række tv-serier og film både herhjemme og i udlandet, benytter CPH Business Park som base for to store tv-serier og rykker ind med 50-60 arbejdspladser.

- Vi kendte ikke CPH Business Park, men så et stort banner på bygningen, da vi var ude til optagelser af tv-serien The Rain på Avedøre Holme. Beliggenheden er perfekt for os - uanset om vi skal køre mod øst, vest, nord eller syd for at filme, siger Claus Willadsen, som er lineproducer hos Miso Film i pressemeddelelsen.

Den anden nye lejer er Conaxess Trade Denmark, som distribuerer en lang række produkter inden for blandt andet fødevarer og drikkevarer. 1. juli flytter omkring 80 ansatte fra Søborg til Avedøre Holme.

- Vores nuværende lokaler ligger i en ældre bygning, og vi ville gerne tjekke markedet. Det er en domicilejendom, så vi har selv alle udgifterne, mens vi i CPH Business Park får adgang til en række fælles faciliteter udtaler virksomhedens økonomidirektør Jacob Schilling i pressemeddelelsen.
brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11