23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Projectspine, Outline Vinduer, Nordic Waterproofing og Kuben Management

Projectspine
Susanne Lund er ny adm. direktør hos danske Projectspine A/S, der via en cloud-baseret BIM-platform sikrer digital håndtering og strukturering af bygningsdata - bl.a. på en række af de nye supersygehuse. Susanne Lund medbringer 25-års international erfaring med softwareløsninger til byggeriet og kommer fra en stilling som Major Account Manager hos Sigma Estimates, hvor hun har haft ansvaret for store og internationale kunder.Outline Vinduer
Stefán Ørn Ásgeirsson, 30 år, er ansat i en nyoprettet stilling som forretningsudvikler og BI-konsulent hos Outline Vinduer A/S i Farsø. Han bliver en del af virksomhedens afdeling for logistik og planlægning, hvor han sammen med ledelsen skal stå for at udvælge de bedste forretningsudviklende tiltag.

Stefán er uddannet cand. merc. i økonomistyring fra Aalborg Universitet og har siden 2017 været ansat som trainee for administrerende direktør i Outline Vinduer. Han har derfor et indgående kendskab til virksomhedens forretning, strategi og kultur. Desuden kommer han med en stærk faglig baggrund og interesse for BI, der har stor betydning for Outlines fortsatte forretningsudvikling.

Nordic Waterproofing
Susanne Højholt, 53 år, er ansat som udviklingschef hos Nordic Waterproofing A/S i Vejen, der i Danmark producerer og markedsfører tagpap under varemærket Phønix Tag Materialer A/S. Susanne kommer senest fra en stilling som direktør i hoejholt-innovation og har i mere end 20 år beskæftiget sig med ledelse, udvikling og strategisk arbejde i Saint-Gobain-koncernen. Susanne er uddannet byggeproduktionsingeniør og har en HD i afsætning. 

Carsten Poulsen, 44 år, er ansat som digital forretningsudviklingschef. Carsten har i mere end 15 år beskæftiget sig med digital forretningsudvikling og vil få ansvaret for selskabets udvikling inden for blandt andet anvendelse af kunstig intelligens og droneteknologi.

Læs også: Vinduesproducent lykkes med at lokke højtuddannede til udkanten


Carsten kommer fra en stilling som Manager for Technology & Innovation hos DEIF A/S. Han er uddannet ingeniør i proceskontrol.

Kuben Management
Søren Smidt-Jensen er ansat som analysechef i Kuben Management A/S, hvor han skal lede analyseteamets arbejde med at rådgive landets kommuner med at træffe strategiske valg i forhold til kommuneudvikling, byplanlægning og bosætning.

Søren er uddannet kulturgeograf fra Københavns Universitet og har en Ph.d. i strategisk byudvikling. Tidligere har han været fagchef i Frederikssund Kommune, programchef i Dansk Arkitektur Center og forsker i danske provinsbyers strategiske byplanlægning ved Københavns Universitet. Han har desuden arbejdet internationalt på forskellige projekter for Dansk Arkitektur Center.

I samarbejde med søsterselskabet Exometric udfører Kuben Management analyser, som bidrager med konkret og operationel viden om borgerne, som kan bruges i forbindelse med strategisk byudvikling. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.142