23948sdkhjf

Hybel skyder nyt koncept i gang i Horsens

Hybel har netop sat gang i sit første rækkehusprojekt.

Første spadestik blev taget sidste uge i Horsens, hvor typehusfirmaet opfører 12 rækkehuse på Hyrdetasken i det nye boligområde Tyrstedhøj. 

Interessen har været stor fra start. Allerede inden Hyrdetaskens byggestart var de huse solgte eller reserverede, og Hybel forventer, at de resterende boliger er solgt inden byggeriets afslutning i september 2019. 

Bredere udbud til større kundegruppe
Hybels hovedforretningsområde er egentlig byggeri af fritstående enfamilieshuse - de seneste 12 måneder har firmaet solgt 300 parcelhuse. Men i 2018 udvidede virksomheden produktporteføljen til også at indeholde projektbyggeri i form af rækkehuse.

Satsningen på rækkehuse sker ifølge Hybel for at kunne tilbyde forskellige former for bo­liger, i første omgang i udviklingsområder i Horsens, Vejle og Stilling. 

- Når det er på egen jord, tænker vi på de forskellige typer af huse, så vi har områder med parcelhuse, rækkehuse og kompaktgrunde. Vi vil gerne lave områder med fokus på forskellige familier med forskellige krav, forklarer Hybels salgs- og marketingchef, Carsten Jæger Nørbjerg, til Licitationen.

- Har vi 50 parcelhuse og 10 kompaktgrunde, så skal der også være 15-17 rækkehuse, tilføjer han om samspil og fordeling af hustyperne. 

Kan sætte spaden i jorden på 40 huse
Om målet for, hvor mange rækkehuse firmaet skal have opført, lyder det: 

- Så mange som muligt, så længe vi har vores egen jord. 

- Vi vil gerne udvikle 30-40 på egen jord, som vi allerede har og som vi kan sætte spaden i jorden på nu, uddyber Carsten Jæger Nørbjerg

Med de første projekter vil Hybel også vise forskellighederne i sine rækkehuse. 

- Vi skal ikke have 100 rækkehuse til at stå men tager det i områder og etaper, siger Carsten Jæger Nørbjerg. 

Holder fast i samarbejdspartnerne
I første omgang gælder det så Horsens, og derefter rækkehusprojekter i Vejle og Torsted ved Horsens, som også er godt på vej.

I Vejle bliver der tale om ni rækkehuse på mellem 104,5 og 123 kvm. Første etape i Torsted tæller syv huse på 105 kvm, mens en anden etape er på tegnebrættet med yderigere 11 rækkehuse. 

Hvor man i Vejle forventer at gå i jorden inden for en til tre måneder, ser projektet i Torsted ud til at starte omkring sommerferien. Derimod ventes rækkehusene i Stilling først at komme i gang sidst i 2019. 

Hybel arbejder med faste samarbejdspartnere på sine projekter, både med hensyn til materialeleverancer og byggefirmaer. Det er tilfældet på de øvrige hustyper - parcelhuse og kompaktgrunde – og gør sig også gældende for rækkehusbyggeriet, oplyser Carsten Jæger Nørbjerg til Licitationen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125