23948sdkhjf

Opkøb: Rådgiver med 250 ansatte køber eksperter i Kolding

EKJ Rådgivende Ingeniører køber Kolding-firmaet Bossen og Hansen A/S. Opkøbet tilfører EKJ nye kompetencer indenfor metro- og jernbane-sektoren samt stærk- og svagstrømteknisk rådgivning. 

- Denne overtagelse skal især ses i lyset af vores vedtagne forretningsstrategi, hvor et af målene frem mod 2021 er at vokse og udvikle bestående og nye forretningsområder gennem opkøb. Vi glæder os rigtig meget over at få Bossen og Hansen A/S med ind i EKJ- koncernen, for det betyder, at vi får øget kapaciteten og styrket fagligheden indenfor anlæg og baneområdet, siger administrerende direktør Henrik Juul Sørensen fra EKJ i en pressemeddelelse. 

Opkøber kommer efter flere års tæt samarbejde. Sammen har de to firmaer blandt andet løst projekteringsopgaver for Banedanmark, Sund&Bælt (Femern) og Cityringen. 

Bossen og Hansen kører videre med EKJ som eneejer af aktierne, men fortsætter som et selvstændigt firma. 

Finn Hansen fortsætter som administrerende direktør Bossen og Hansen og bliver også leder af EKJs bane, letbane- og metroafdeling.

De to bliver til en

Fakta: EKJ Rådgivende Ingeniører A/S

EKJ Rådgivende Ingeniører A/S har eksisteret siden 1961 og ejes af EKJ Fonden og en gruppe medarbejdere. Firmaet har cirka 250 medarbejdere i København, Odense, Aalborg og Viborg med datterselskaber i Roskilde og Bulgarien. 

Firmaets kompetencer spænder bredt fra traditionelle som specialiserede opgaver inden for byggeri og anlægsområdet.

Fakta: Bossen og Hansen A/S

Bossen og Hansen A/S blev grundlagt i 1999 af Preben Bossen og Finn Hansen. Hovedkontoret er i Kolding og har i dag syv ansatte. 

Firmaets hovedydelser er rådgivning indenfor jernbaneteknik, el, brandanlæg, energioptimering og SRO/SCADA-anlæg. 

Cirka 50 pct af firmaets omsætning stammer fra arbejde for Banedanmark, bl.a. fagtilsyn indenfor stærkstrøms- og kørestrømsanlæg, sporskiftevarme, terrænbelysning, sikringsanlæg, perronbelysning og tavleanlæg, samt projekt- og byggeledelse indenfor inden for alle jernbanetekniske discipliner. Desuden arbejder firmaet med CSM S&I for projekter, der har tilknytning til baner. 

Den resterende omsætning stammer fra stærk- og svagstrømsteknisk samt tværfaglige rådgivningsopgaver indenfor nybyggeri og renovering af boliger, kontorer, industri og kølehuse i ind- og udland for private såvel som offentlige bygherrer.

 

  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.287