23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Byens Tømrerentreprise, Hundsbæk & Henriksen og Bernt

Byens Tømrerentreprise
Efter mere end 10 år som medejer af Byens Tømrerentreprise ApS stopper Frederik Helder i firmaet. 

Lars Draslov overtager derfor det fulde ejerskab og ansvar, og vil fremadrettet varetage den daglige ledelse af de ca. 30 medarbejdere. Alle forsætter i firmaet.

Byens Tømrerentreprise har igennem de senere år været inde i en positiv udvikling og har især fokus på større B2B entrepriser - specielt i hovedstadsområdet.

Bjarne Jensen er ansat som byggeleder i virksomheden. 

Hundsbæk & Henriksen
Søren Petrowsky, VVS-ingeniør i den rådgivende ingeniørvirksomhed Hundsbæk & Henriksen A/S, fylder mandag 4. marts 50 år.

Søren har været ansat i firmaet i knap 20 år og har arbejdet med en lang række spændende energi- og indeklimaløsninger på en bred vifte af projekttyper, heriblandt på boligområdet, hvor han blandt andet har arbejdet med renoveringen af Varbergparken i Haderslev, på uddannelsesområdet, hvor han blandt andet har arbejdet på Rødkilde Gymnasium, og på idrætsområdet, hvor han blandt andet har arbejdet på Egtved Idræts- og Multicenter.

Bernt
Ulrik Bernt Døssing Nielsen er indtrådt i direktionen i stedet for Torben Bernt Nielsen hos Bernt A/S og hos Bernt og Søren Nielsen A/S. Samtidig er Søren Bernt Nielsen indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Ulrik Bernt Døssing Nielsen, der dog forbliver i bestyrelsen hos Bernt A/S. Ligeledes er Karen Nielsen indtrådt i bestyrelsen, mens Torben Bernt Nielsen er udtrådt. Sidst men ikke mindst er Karen Nielsen indtrådt i bestyrelsen, mens Torben Bernt Nielsen er udtrådt hos Bernt og Søren Nielsen A/S (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125