23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Varde Kommune, Bygma, Søndergaard El, Mobilhouse, Pahn og Mas Group

Varde Kommune
Hans Peter Christensen Due, 47 år, er ansat som chef for teknik- og miljøforvaltningen i Varde Kommune.

Hans Peter Christensen Due er diplomingeniør fra Aalborg Universitet, Esbjerg, i 2000 og har en diplomuddannelse i ledelse fra UC Syd i 2016. Han kommer fra en stilling som chefkonsulent i Vejens tekniske forvaltning og leder af området plan, byg og erhvervsmiljø. Tidligere har han blandt andet været leder ved vand- og spildevandsforsyningen i kommunen.

Stillingen som chef for teknik- og miljøforvaltningen har været ubesat siden september 2017, men i efteråret blev det besluttet at genbesætte den.

Bygma
Per Haugaard Nielsen, pladsmedarbejder hos Bygma Nyborg, kan torsdag 28. februar fejre 25 års jubilæum.

Hans far var skibstømrer, og selv ville han helst have været tømrer, men en dårlig hofte bandt ham til en kørestol, da han var 9-11 år, så efter 9. klasse kom Per Haugaard Nielsen i lære som bager og arbejdede de næste 14 år som bager og konditor. Drømmen om at arbejde med træ fortsatte, og han fik mulighed for at blive pladsmedarbejder i den trælast, der senere blev til Bygma Nyborg.

Søndergaard El
Michael Søndergaard er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Thomas Christensen, hos Søndergaard El A/S, mens Mette Toft Søndergaard er indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Mobilhouse
Carsten With Thygesen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Anders Johan Seger, mens Jacob Sjørslev Frandsen er udtrådt af bestyrelsen hos Mobilhouse A/S (kilde: CVR).

Pahn
Jesper Seidelin Nordby er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Jakob Korsholm Hansen hos Pahn A/S (kilde: CVR).

Mas Group
Brian Grevy er indtrådt i bestyrelsen hos Mas Group Holding ApS og hos Mas Group ApS, mens Vibe Milan Asbjerg er udtrådt af bestyrelsen hos Mas Group Holding ApS (kilde: CVR).










Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141