23948sdkhjf

Professionel grundvandssænkning kræver det rigtige udstyr

Vandfax leverer hele pakken, når det kommer til opgaver indenfor vandboringer og grundvandssænkning. Virksomheden investerer løbende i nyt udstyr, og det udstyr der ikke kan købes, det bygger virksomheden selv

Karsten Knudsen har ikke haft mange stille øjeblikke. Det er gået slag i slag med at udvikle Vandfax, som har været på markedet siden 1994. I løbet af de år har Karsten Knudsen investeret massivt i udstyr og medarbejdere for at kunne levere hele pakken inden for grundvandssænkning og vandboring.

- Vi har jo en målsætning om at være totalleverandør inden for denne her branche. Vi har udstyr, erfaring og folk til at løfte alle tænkelige opgaver, og hvis vores udstyr skulle komme til kort, så bygger vi det udstyr, vi mangler, siger Karsten Knudsen, indehaver af Vandfax.

Bygger eget udstyr
På en opgave omkring Billund skulle Vandfax flytte op til 800 kubikmeter vand i timen, 1,6 kilometer væk. Her byggede Vandfax selv et pumpesystem, der havde kapacitet til at føre de store vandmasser væk.

For altid at være forberedt på alle udfordringer har Karsten Knudsen, i samarbejde med sine medarbejdere, udviklet to specialdesignede lastbiler som står klar om en måneds tid. Lastbilerne er udrustet fra rat til lad med udstyr til enhver tænkelig opgave.

- Når vi køber eller udvikler nyt udstyr, er det altid et samarbejde mellem medarbejdere og ledelsen. Det er jo vores medarbejdere, der hver dag har hænderne på udstyret, og ved hvad de har brug for i deres dagligdag. Den viden er utrolig brugbar for os som virksomhed. På samme måde giver det en arbejdsglæde for medarbejderne at blive involveret og have medbestemmelse, siger Karsten Knudsen.

Medbestemmelse og arbejdsglæde er en del af Vandfax’ stærke værdisæt. Herunder ligger det, at man altid møder op hos kunden med et smil, og en villighed til at løse de udfordringer en opgave måtte byde på.

Fremtiden er grøn
Karsten Knudsen investerer ikke kun i udstyr med øje for at løfte forskelligartede opgaver. Vandfax har også flere hybridpumper, der kan køre både på diesel og el, som anvendes mest muligt. Karsten Knudsen ønsker, at miljø og udviklingen af klimarigtige produkter havde et større fokus i branchen.

- Vi gør, hvad vi kan for at være så grønne som muligt, men det er svært i denne her branche. Men det er den vej vi skal, og vi har alle et ansvar for at løfte den grønne opgave. Det er også en af grundene til, at vi har eget værksted og udvikler mange ting selv. På den måde kan vi holde øje med, hvor stort et klimaaftryk vi sætter, slutter Karsten Knudsen.

FAKTA

  • Har kontor og værksted i Hejnsvig i Midtjylland
  • Har to biler der kører over hele landet og servicerer udstyr, hvis der skulle være nedbrud
  • Har betroede samarbejdspartnere som virksomheden kan trække på i travle perioder
  • Servicerer entreprenører, private, vandværker og landbruget
  • Læs mere på www.vandfax.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079