23948sdkhjf

Liftvirksomhed trækker kranproduktion hjem

Virksomheden AL-Lift ApS i Lemvig med Allan Laursen i spidsen udvider nu med overtagelse af egen produktion af loftsmonterede traverskransystemer i aluminium.

Igennem 30 år har Allan Laursen solgt loftsmonterede traverskransystemer i både ind- og udland og har erfaret, at markedet bevæger sig hen imod traverskransystemer produceret i aluminium, der er en lettere type, som samtidig er betydelig lettere at arbejde med for operatøren.

Alu er billigere
Fordelen ved de nye aluminiumsskinner er, at de kan tilbydes til en yderst konkurrencedygtig pris.

Produktionen, som firmaet nu selv overtager, har hidtil været fremstillet udenfor Europa, men nu vælger Allan Laursen at trække den hjem til Danmark for at sikre en høj dokumenteret kvalitet af både skinner og dele - og dette til en konkurrencedygtig pris, da der er tale om egen produktion.

Skinnerne fås i to versioner: Fra 50 - 250 kg og fra 250 - 1000 kg.

Det er i øvrigt ikke første gang, at firmaet overtager en anden virksomhed.

- For knap to år siden overtog AL-Lift ApS firmaet Flexmove ApS, der står bag produktionen af gipspladsvognen Flexmover.

Til eksport
- Normalt udvikler vi selv de produkter, vi kan se, at der er behov for, så det var spændende at prøve at overtage en virksomhed som Flexmove ApS, som havde et godt produkt i forvejen. Det er gået over al forventning, og derfor er vi klar på endnu en opgave, siger Allan Laursen.

AL-Lift ApS afsætter i forvejen sine produkter på et større antal markeder over hele verden, som nu fremadrettet vil kunne tilføje endnu et konkurrencedygtigt produkt i programmet og som sammen med forskellige løfteværktøjer gør arbejdsdagen lettere.

Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125