23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco, Veltherm, Thyregod Bygningsindustri, Skærbæk Bygningsindustri, Raunstrup, Niras Gruppen og L. Øland Ventilation

Sweco
Niels Klæsøe Kongste er tiltrådt en nyoprettet stilling som teknisk chef i Design Hovedstaden. Niels skifter fra en stilling som projektdirektør i Byggeledelse & Arbejdsmiljø i Sweco, hvor han de seneste år har stået i spidsen for opførelsen af Nordfløjen, Det Nye Rigshospital for Region Hovedstaden og samtidigt været kontraktholder over for Bygningsstyrelsen/Vejdirektoratet på Niels Bohr Bygningen. 

Anders Thomassen er tiltrådt i en nyoprettet stilling som teknisk chef i Byggeri Østjylland. Anders skifter fra en stilling som Projektdirektør i Aarhus, hvor han de seneste år har stået i spidsen for gennemførelse af Generalplanen for udbygning af Regionshospitalet i Horsens. Anders har været ansat i Sweco siden 1996 og har gennem sine mangeartede opgaver opbygget en stor viden om forretningen.

Veltherm
Jörn Neubert er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Bengt Magnus Ingemar Tärnskär hos Veltherm A/S (kilde: CVR).

Thyregod Bygningsindustri
Jörn Neubert er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Bengt Magnus Ingemar Tärnskär hos Thyregod Bygningsindustri A/S (kilde: CVR).

Skærbæk Bygningsindustri
Peter Dumont Stampe Jensen er indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos Skærbæk Bygningsindustri A/S. Samtidig er Ib Jensen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Veltherm, Thyregod Bygningsindustri og Skærbæk Bygningsindustri er en del af Velux-koncernen.

Raunstrup
Leo Nørtoft Laursen er udtrådt af direktionen hos Raunstrup A/S (kilde: CVR).

Niras Gruppen
Hans Peter Jensen er udtrådt af bestyrelsen hos Niras Gruppen A/S (kilde: CVR).

L. Øland Ventilation
Peter Møller er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Jesper Faurholdt-Christensen hos L. Øland Ventilation A/S (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125