23948sdkhjf

Norisol henter ny topchef med direktørfortid i NCC

Ole Sander tiltræder den 1. maj 2019 som administrerende direktør for service- og entreprenørvirksomheden Norisol A/S.

Han kommer fra en position som administrerende direktør for FM Mattsson Mora Group Danmark og International salgs- og marketingdirektør i FM Mattsson Mora Group. FM Mattsson Group er en nordisk leverandør af armaturer til byggebranchen.

Tidligere har Ole Sander været CEO for Schneider-Electric Danmark A/S, senior vice president i MT Højgaard A/S og koncerndirektør i NCC. Han beklæder tillige en række bestyrelsesposter og er blandt andet næstformand i DI Bygs bestyrelse.

Vækstpotentiale i flere discipliner
- Jeg ser frem til at tiltræde som Direktør i Norisol, som jo er markedsleder og har en god solid platform inden for teknisk isolering og samtidig et potentiale for vækst i de andre discipliner, siger Ole Sander i en pressemeddelelse.

Han er uddannet elektriker og el-ingeniør. Han har mere end 25 års erfaring fra nationale og internationale virksomheder - både inden for byggeri og anlæg og som leverandør til byggebranchen.  

- Bestyrelsen har ved rekrutteringen af en ny Direktør lagt meget vægt på at finde en person, der deler vores syn på hvad god ledelse er, på vigtigheden af at sikre høj kundetilfredshed og at skabe en god arbejdsplads for alle medarbejdere, udtaler bestyrelsesformand Birgit W. Nørgaard.

I perioden frem til 1. maj fortsætter Knut Akselvoll som interim administrerende direktør. Han er tillige medlem af bestyrelsen og en del af ejerkredsen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093