23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Bygma, Intego og FMM Mora Group

Bygma
Kurt Poulsen, trælastsælger i Bygma Kolding, kan torsdag 7. februar fejre 25 års jubilæum. Kurt er uddannet tømrer, men efter 10 år i faget, trængte ønsket om en tættere kundekontakt sig på, og Kurt sprang til, da han fik tilbud om at arbejde på en tømmerhandel.

Kurt trivedes godt med arbejdet på landevejen, skiftede job et par gange, og kom i 1994 til Grønborgs Tømmerhandel i Kolding, som i dag hedder Bygma.

Intego
Per Krabsmark Borbjerg kan fredag 8. februar fejre 25 års jubilæum i Integos afdeling i Kibæk. Per startede som elektriker i 1994 hos Systek (senere Systek-Skræddergaard), hvor han primært arbejdede med service hos private kunder og reparation af hvidevarer.

Igennem årene fik han mere ansvar og arbejdede allerede i 2006 som projektleder på nogle sager. I 2013 blev virksomheden opkøbt af Intego, og siden da har han arbejdet som serviceleder med fokus på industrien. Jubilæet markeres senere på året.

FMM Mora Group
Henrik Møller Vinther, 54 år, er ansat som energi- og projektrådgiver hos armaturproducenten FM Mattsson Mora Group Danmark. Henriks fokusområde bliver boligforeninger i Storkøbenhavn og på Sjælland. Desuden skal Henrik udbrede kendskabet til de dansk- designede og skandinavisk producerede sanitetsprodukter over for arkitekter og rådgivere.

Henrik er et kendt ansigt i branchen, idet han har været med til at starte de danske boligforeningers indkøbsportal Boliglet, som han har drevet de seneste 9 år. Henrik har også tidligere været ansat i FM Mattsson Mora Group - nemlig fra 2006-2009, da han senest var ansat som salgschef. Før det var han hos Intra Juvel med fokus på grossister og VVS-installatører.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157