23948sdkhjf

Entreprenør byder medejer velkommen

Efter næsten 25 år med sorte tal på bundlinjen sælger Hans Jørgen Kastberg en del af virksomheden i Aars

Hans Jørgen Kastberg har de sidste mange år været eneejer af entreprenørvirksomheden Kastberg A/S i Aars. Det er der nu ændret på. Peter Thorhauge Laustsen, der blev ansat for fire år siden, har købt 10 procent af virksomheden.

- Da Peter blev ansat, var han meget ærlig og sagde, at han på et tidspunkt gerne ville være selvstændig, og det måtte meget gerne være ved at købe sig ind i virksomheden.

- En ambitiøs og målrettet udmelding, som jeg havde stor respekt for, og som jeg aldrig har glemt. For omtrent et år siden spurgte jeg Peter, om han stadig var interesseret, og det var han. Derefter tog vi en drøftelse i bestyrelsen, hvor vi blev enige om, at nu var tidspunktet passende, og jeg er rigtig glad for, at vi efterfølgende kunne blive enige om betingelserne, fortæller Hans Jørgen Kastberg.

Rettidig omhu
Kastberg A/S har siden virksomhedens stiftelse i 1994 altid haft sorte tal på bundlinjen, også under finanskrisen, og det seneste regnskabsår er det bedste i virksomhedens historie.

- Vi er inde i en meget travl og positiv periode, og vi har lige nu 62 medarbejdere ansat, hvilket er det højeste antal i mange år. Ved at byde Peter velkommen viser vi rettidig omhu. Jeg er sikker på, at han vil kunne bidrage til en fortsat positiv vækst i virksomheden, fortæller Hans Jørgen Kastberg.

Han fortæller, at Peter Thorhauge Laustsen har option på at kunne købe en større andel, ligesom der er åbnet for muligheden for yderligere én eller to medejere, såfremt den eller de rette personer viser sig.

Større indsigt og større ansvar
Peter Thorhauge Laustsen er 38 år. Han kommer fra Aars og bor i dag i Dall Villaby i udkanten af Aalborg.

- Siden jeg startede for fire år siden, har jeg egentligt altid følt det som mit eget og som noget, jeg brænder for. Men derfor er det selvfølgelig lidt anderledes, når jeg nu formelt er blevet medejer, og jeg glæder mig utrolig meget til at få en endnu større indsigt i virksomheden og få et større ansvar, fortæller Peter Thorhauge Laustsen.

Han er formelt allerede indtrådt i ejerkredsen, hvilket markeres ved en reception i løbet af foråret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11