23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra FRI og Sweco

FRI-kåring
Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) kårer hvert år den mest talentfulde unge rådgiver fra rådgiver- og ingeniørvirksomhederne i Danmark. De fem nominerede til Årets unge FRI Rådgiver 2019 er:

Claus Maimann Davidsen, 34 år, Archiland - nomineret med projektet "Bofællesskabet Mageløse"

Henrik Bredahl Kock, 31 år, Cowi - nomineret for sine bidrag til design m.v. af den nye Storstrømsbro

Jan Vig Nielsen, 33 år, Rambøll - nomineret for renovering af Bryghusbroen

Gitte Gylling Olesen, 35 år, Rambøll - nomineret for bæredygtighedsledelse m.v. i forbindelse med Middelfart Rådhus

Peder Tor Hessellund Schiønning, 33 år, Moe - nomineret for DTU’s Bygning 310

Kåringen finder sted torsdag 7. marts 2019.

Sweco
Anja Hesthaven er ansat som teamleder i Design Hovedstaden for konstruktioner. Anja kommer fra en stilling som Projekteringschef i Spæncom, hvor hun har været ansat 16 år, først som konstruktionsingeniør, dernæst som gruppeleder for projekteringsafdelingen i øst og senest altså som projekteringschef for tre projekteringskontorer i Danmark samt tre teams placeret på udenlandske kontorer. 

Jan Bo Hjelmbjerg er ansat som markedschef i Design Hovedstaden. Jan Bo kommer fra en stilling hos Moe, hvor han har været ansat i 16 år, dels som projektleder og fagingeniør for VVS, som projektchef for boliger & bæredygtighed og de se seneste 6 år som Markedschef for Erhverv & Bolig. 

Erik Brown Frandsen er ansat som teamleder i afdelingen for Facilities Management i København. Erik er uddannet civilingeniør og har tidligere været ansat ved bl.a. Københavns Kommune i Center for Bygninger (via Nexus Interim Management) og som driftschef på Gentofte Hospital. Senest har han sideløbende drevet selvstændig virksomhed inden for forandringsledelse, organisation og økonomistyring. 

Ole Øster Madsen er ansat som teamleder i Viborg. Ole har mere en 20 års erfaring fra rådgiverbranchen, hvor han har ageret som projektleder hos Arkitema fra 1994-2003, projektleder og projektchef hos ERIK Arkitekter fra 2003-2017. Senest har Ole arbejdet som projektchef hos Züblin i Aarhus. 

Jonas Jacobsen har takket ja til en stilling som teamleder for Facilities Management i Aalborg. Jonas har været projektleder i afdelingen siden 1. februar 2016 og vil med sin stærke faglighed og sine menneskelige egenskaber blive en styrkelse af ledelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125