23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Asfalt skaber ny sammenhængskraft

Valgkampen er i fuld gang, og politikerne åbner for kasserne og lader milliarderne rulle til stort set hvad som helst. Senest har Socialdemokratiet præsenteret en transport- og infrastrukturplan. Den følges om kort tid op af en lignende plan fra regeringen.

Det vil være at tage munden for fuld at kalde de mange politiske udmeldinger for valgflæsk. Politikerne ved nemlig godt, at bordet fanger, og at de i hvert fald i nogen tid vil blive hængt til tørre, hvis de ikke formår at realisere planerne eller forsøger at tale sig udenom. Alle ved også, at alle planer ikke kan eller vil blive realiseret. Man skal jo trods alt stadig kunne mønstre et flertal i Folketinget.

Det mest positive man kan sige om de forskellige planer op til valget er, at der faktisk er brugt nogle vitaminer på at få vigtige forhold i det danske samfund til at hænge bedre sammen. Det gælder jo i høj grad helt konkret, når det drejer sig om infrastruktur. Men frygten er, at det kun bliver ved snakken.

Med en lettere omskrivning af et Storm P-citat kan man nemlig konstatere "At alle taler om trængslen på vejene - men ingen gør noget ved det!"

Skal man fastholde politikerne, så er det nu, vej- og asfaltbranchen skal træde i karakter og tilbyde at hjælpe med at detailplanlægge og realisere de store planer.

Asfalt skaber nemlig på flere planer ny sammenhængskraft. Skal trængselsproblemerne løses, så er det imidlertid en alt for vigtig opgave at overlade til politikerne alene.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093