23948sdkhjf

Gråkjær går i jorden på Danmarks største gokarthal

Gråkjær bygger en kæmpe indendørs gokartbane Racehall CPH i Høje Taastrup. I dag blev byggeriet sat i gang med spadestik af Høje Taastrups borgmester Michael Ziegler sammen med bygherren Racehall og entreprenøren Gråkjær. 

Firmaet Racehall A/S, der står bag Racehall CPH, ejer allerede Nordeuropas største indendørs gokartbane målt på køreareal, der ligger i Aarhus. Med det nye byggeri tages et størrelsesmæssigt spring. Hallen i Høje Taastrup bliver nemlig 10.050 kvm - 33 pct større end hallen i Aarhus. 

Udover gokartbanen rummer Racehall CPH også restaurant og konferencefaciliteter i en 1.300 kvm stor administrationsbygning. 

Ferrari-rød facadeelementer 
Gokartbanen bliver genkendeligt på sine Ferrari-røde elementer i facaden. Projektet er tegnet af Dreyer Arkitekter og består af en 10.050 kvadratmeter stor rundbuehal i form af store limtræsspær og med facade i sandwichpaneler. Taget udføres med højprofiler og tagpap. 

Byggeriet ventes færdigt i løbet af 2019, så de første gæster kan tage banen i brug inden årets udgang. 

Racehall CPH opføres ved krydset mellem Roskildevej og Bondehøjvej i Høje Taastrup. Der vil senere komme flere aktiviteter på området: Gokarthallen optager kun en fjerdedel af det areal, som selskabet bag Racehall ejer i det regionale fritidsområde.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125