23948sdkhjf

Direktørjagten er slut - Geopartner har fået sin mand

Geopartner Landinspektører har siden februar sidste år ledt efter en ny administrerende direktør. Nu er han fundet.

Det bliver den fynske erhvervsleder Henrik Borup Jeppesen, der indtager direktørstolen og skal være med til at forene virksomhedsdrift og forretningsudvikling.

- Vi ser Henrik som den perfekte adm. direktør for Geopartner, fordi han både mestrer at arbejde med overordnede strategiske betragtninger samtidig med, at han har øje for menneskene og detaljerne. Hans mangeårige ledelsesmæssige erfaring fra forskellige virksomheder og brancher matcher de udfordringer, som vi har i Geopartner, hvor både virksomhedsdrift og forretningsudvikling skal være succesfuldt, siger Anne Marie J. Walmar, bestyrelsesformand i Geopartner.

Geopartner har været på jagt efter en topchef siden den tidligere administrerende direktør Henrik Ibsen stoppede tilbage i februar sidste år.

Vil styrke indtjeningsevne og organisering 
Det store fokus på både virksomhedsdrift, strategi og mennesker vil præge ledelsen af Geopartner:

- I 2019 vil vi styrke virksomhedens indtjeningsevne og organisering samtidig med, at medarbejderudvikling og god, værdibaseret og synlig ledelse skal fylde hverdagen, siger Henrik Borup Jeppesen.

Henrik Borup Jeppesen kommer fra en stilling som ledelseskonsulent i Ledelsesakademiet på University College Lillebælt og har tidligere været direktør i en række virksomheder, herunder både banker, konsulentvirksomheder og handels- og servicevirksomheder.

Henrik Borup Jeppesen er 56 år og bor på Fyn med sin familie.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172