23948sdkhjf

Nu flytter de første ind i Gellerup nye kontorhus

De første medarbejdere flytter i dag ind i Aarhus Kommunes nye kontorhus på Karen Blixens Boulevard i Gellerup. 

Samtidig med indflytningen er huset døbt Blixens.

- Vi har givet huset et navn, fordi det er tanken, at aarhusianerne skal bruge det og have masser af lejligheder til at besøge det. Lige som Dokk1 er blevet et offentligt mødested, så skal Blixens kunne det samme. Dokk1 signalerer, at huset ligger på havnen. Vi signalerer, at vi ligger på Karen Blixens Boulevard, siger Bente Sejersen, projektchef i Teknik og Miljø.

Det 22.800 kvm store byggeri betegnes som en vigtig del af Helhedsplanen for Gellerup, der skal sikre mere end 1.000 arbejdspladser i området. 

I den kommende måned får 750 medarbejdere i magistratsafdelingen for Teknik og Miljø arbejdsplads i Blixens. Dertil kommer 220 medarbejdere fra Familiecentret hos Sociale Forhold og Beskæftigelse, og Østjyllands Politi har en afdeling i huset med 50 medarbejdere. Endelig vil medarbejdere fra Restaurant Europa samt en række iværksættere få arbejdspladser i det nye hus.

Det over 35.000 kvadratmeter store byggeri -  godt 12.500 kvm er parkeringskælder - bliver opført som OPS-projekt. Blixens er bygget i et partnerskab med A. Enggaard, der står for opførelsen,  mens drift og vedligehold i de første 15 år af bygningens levetid er lagt i hænderne på samarbejdspartneren Caverion. Den samlede kontraktsum på byggeriet er 675 millioner kroner. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125