23948sdkhjf

Kransen atter til tops over Carlsberg Byen

Milepæl Theodora Hus i Carlsberg Byen – den 10. december blev der fejret rejsegilde på bolig- og erhvervsprojektet tæt ved den ikoniske Elefantport.

Det hele kører som det skal, og hele projektet bliver som planlagt afleveret til den 1. december, oplyser afdelingsleder ved Norconsult Lars Bech Jensen, til Building Supply. 

Arkitektfirmaet Adept har tegnet Theodora Hus i samarbejde med Werk og Norconsult.  B, Nygaard Sørensen har totalentreprisen på projektet. 

Fakta: Theodora Hus

Bygherre: Carlsberg Byen

Totalentreprenør: B. Nygaard Sørensen

Arkitekt: Adept

Rådgivende ingeniør: Norconsult

Anlægssum: 180 mio. kr.

Størrelse: 8.800 kvm, kælder 3.500 kvm

Theodora Hus består af 58 boliger fra 57 til 183 kvadratmeter. De fleste lejligheder får altaner, og syv af dem får tagterrasse. De fem største lejligheder vil sprede sig over to etager med et opholdsrum i dobbelt højde, rå betonvægge og hvide ståltrapper. 

Nyindretning af den delvis bevaringsværdige Gærkælder-forbygning, som ligger den østlige del af byggeafsnittet, indgår også i projektet. Bygningen bevares i hele sin længde imod Carlsberg Byens hovedplads, Bryggernes Plads. Og netop der, i den bevaringsværdige del samt i byggeriets stueplan, placeres projektes erhvervsarealer.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172