23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Deas Asset Management, FB Gruppen og Kuben Management

Deas Asset Management
Ejendomsforvaltningsselskabet Deas Asset Management har ansat Kim Niklas Beck og Jens Rosenlund-Knudsen som senior nnvestment managers.Kim Niklas Beck kommer fra en stilling som Asset Manager hos Steen & Strøm, mens Jens Rosenlund-Knudsen er tidligere Senior Associate hos Colliers International.

Samtidig er Jesper Werther Ahm tiltrådt som Senior Asset Manager. Han kommer fra en stilling som tidligere projektchef med ansvar for udlejning og udvikling af ejendomsporteføljen hos KFI. 

FB Gruppen
Med erfaring fra MT Højgaard, Kuben Byg og Realdania går Carsten Houtved nu til udviklerkoncernen FB Gruppen. Carsten Houtved har tidligere været indblandet i bygge- og anlægsprojekter som Køge Kyst, kanalbyen Fredericia C, Nærheden i Høje-Taastrup og naturbydelen Ringkøbing K.

Med en uddannelse som statsaut. ejendomsmægler, valuar og en HD i afsætning har Carsten Houtved siden midtfirserne arbejdet med salg af ejendomme og projektudvikling i en stribe danske byer. Siden blev Carsten Houtved ansat i henholdsvis MT Højgaard og Kuben Byg, hvor han fra 2005-2009 havde ansvaret for en portefølje på 2,5 milliarder.

Læs også: FB Gruppen tager Valby-team med til kæmpeprojekt i Hedehusene


Ved siden af sit civile virke er han vejleder og censor i Dansk Ejendomsmæglerforening, ligesom han er aktiv i Byggesocietetet.

Kuben Management
Kuben Management A/S har ansat Lea Urup som bygherrerådgiver og strategisk projektudvikler i erhverv- og projektudviklingsafdelingen.

Lea Urup skal være med til at styrke det tillidsbaserede samarbejde mellem byggeriets parter, som Kuben Management gerne vil fremme igennem sin bygherrerådgivning.

Lea Urup er uddannet cand.polyt. i arkitektur ved Aalborg Universitet og har skrevet en ErhvervsPhD i integreret totalentrepriseledelse hos MT Højgaard. Projektet bidrog til at fremme udviklingen af nye samarbejdsmodeller.

Læs også: Kæmpeaftale i Hedehusene: Én udvikler skal stå for 160.000 etagemeter


Herudover har hun arbejdet som byggesagsbehandler og drevet eget konsulentfirma i Canada og Danmark.

I Kuben Management skal Lea Urup blandt andet udfordre rollefordelingen i den klassiske værdikæde med henblik på mere værdiskabende samarbejde.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157