23948sdkhjf

Bravida starter året med opkøb

Bravida Danmark køber Insight Building Automation, som har specialer indenfor bygningsautomatik og CTS anlæg. Virksomheden har 22 ansatte fordelt på afdelinger i Silkeborg og Roskilde.   

- Med købet af Insight Building Automation opruster Bravida kompetencerne indenfor rådgivning, styring og overvågning af bygningstekniske anlæg, og vi glæder os over at kunne overtage en veletableret specialistvirksomhed, som arbejder med at kombinere innovative idéer med de nyeste tekniske muligheder, siger administrerende direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey siger om købet.

I hans optik understøtter købet også Bravidas strategi om tilbyde både det enkle og de komplekse koncept- og systemløsninger. 

Bravida Danmark overtager Insight Building Automation pr. 10. januar 2019. Samtlige 22 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med administrerende direktør Brian Steen Hansen som ansvarlig for aktiviteterne. Integration af virksomheden over i Bravida sker senere i 2019, hvilket i praksis betyder, at virksomheden indtil videre forsætter under nuværende vilkår.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.849