23948sdkhjf

El:con køber Skive-firma

Installationsvirksomheden El:con fra Aarhus har overtaget aktiviteterne i elfirmaet DES-Knudsen ApS, som har base i Skive, med virkning fra 7. januar 2019.

Opkøbet bliver beskrevet som en forstærkning af de "el-tekniske kompetencer i det midt-vestjyske område".

- Med overtagelsen af DES-Knudsen ApS styrker vi vores lokale forankring i Skive, hvor vi allerede har en afdeling, og i det øvrige midt- og vestjyske område, siger adm. direktør Jesper Knudsen.

Med opkøbet vokser El:cons Skive-afdeling med en lille håndfuld ansatte. Der er i forvejen 20 medarbejdere på kontoret.

Parterne oplyser ikke købssummen.

Knudsen-ejer bliver leder
Som et led i aftalen fortsætter Peter Hauberg, den hidtidige ejer i elfirmaet fra Skive, som servicechef i Elcons serviceafdeling i Skive på nu cirka 25 medarbejdere.

Sammen med de eksisterende medarbejdere i afdelingen vil han tage hånd om kundernes behov.

- Vi er glade for, at vi kan tilbyde de faste kunder hos DES-Knudsen en fortsættelse af samarbejdet med Peter Hauberg, ligesom vi naturligvis ser frem til at kunne skabe yderligere grobund for udvikling af vores eksisterende forretning, udtaler regionsdirektør Tim Pindstofte i en presssemeddelelse.

DES-Knudsen havde en medarbejderstab på fem fuldtidsansatte i regnskabsåret 2017/18. Her er overskuddet på cirka 170.000 kr., hvilket er en halvering i forhold til foregående år.

El:Con, der er en del af NRGi-koncernen, er en landsdækkende aktør på det el-tekniske marked med cirka 760 medarbejdere.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125