23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Timberman, Bygma og Sweco

Timberman
Mogens Fisker, tidligere direktør for Cembrit Danmark, er ansat som adm. direktør hos gulvvirksomheden Timberman i Hadsund. Tiltrædelsen sker i forbindelse med et planlagt generationsskifte, hvor Mogens Fisker overtager direktørposten efter den nuværende adm. direktør, medejer og medstifter Keld Jensen.

Bygma
Per Larsen, lagerekspedient i Bygma Års, har 25 års jubilæum 4. januar.

Som indkøber for trælasten har Per ikke længere manuelt arbejde. Han handler med leverandører og bestiller varer, og selvom det hele i princippet kunne foregå fra skrivebordet, går Per dagligt ud og tjekker op på lageret.

Sweco
Ole Bellen, civilingeniør, er ansat som byggeleder i afdelingen for Byggeledelse og Arbejdsmiljø i København. Ole har arbejdet i en række forskellige lande som projektleder, projekteringsleder og byggeleder. Han kommer senest fra en stilling hos BAM Danmark og Metroselskabet. 

Ole Martin Steen, ingeniør, er ansat som konstruktionsingeniør i København. Ole er uddannet ingeniør indenfor bygningsdesign og kommer fra en stilling hos Orbicon, hvor han har arbejdet med projektering af både nybyggeri og renovering/ombygning. Tidligere har Ole været en del af supportgruppen hos Strusoft Denmark. 

Tinna Lynge Jensen, brandrådgiver, er ansat hos Sweco i Aarhus. Tinna er uddannet konstruktionsingeniør og indsatsleder i brandvæsenet. Tinna har en fortid som byggesagsbehandler i Århus Kommune og kommer derfor med en bred og solid viden om komplekst byggeri, særligt brandsikring af byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172