23948sdkhjf

Østjysk entreprenør køber konkurrent

Anlægsentreprenøren HM Entreprenør A/S fra Horsens har overtaget Entreprenørfirmaet Eigil Fynbo A/S, der selvom navnet kunne antyde noget andet også holder til i Horsens. 

Eigil Fynbo beskæftiger sig blandt andet med klimasikring, kloakarbejde og betonfundamenter.

Firmaet havde i 2017 registreret 25 ansatte i regnskabet, som bliver føjet til de godt 100 ansatte hos HM Entreprenør.

HM Entreprenør har købt virksomheden af Mette Fynbo og Hans-Henrik Lauridsen

– Jeg har kendt Hans-Henrik og virksomheden i mange år. Eigil Fynbo A/S er kendetegnet ved deres ordentlighed og høje kvalitet i opgaveløsningen. Dette kan kun lade sig gøre med et hold af kompetente og engagerede medarbejdere. Eigil Fynbo’s store lokale aktivitet og holdet af medarbejdere er attraktivt for os, og vil styrke vores forretning og markedsposition, samt give nye udviklingsmuligheder for det samlede hold, udtaler HM Entreprenør-ejer Michael Mortensen i en pressemeddelelse.

De tidligere ejere af Eigil Fynbo har ledt efter en "virksomhed eller samarbejdspartner, som kunne løfte holdet også i fremtiden" i et års tid.

- Det har været afgørende for Mette og jeg at finde en køber, hvor vi har stor tiltro til, at vores medarbejderes arbejdspladser kan bevares, og vores lærlinge kan blive rustet til fremtiden. Ligeledes har det været vigtigt for os at finde en køber, som fremadrettet kan betjene vores gode, loyale kunder og samarbejdspartnere. Det, er vi sikre på, er muligt med salget til HM Entreprenør, lyder det fra Hans-Henrik Lauridsen.

Hans-Henrik Lauridsen vil være en del af virksomheden i en overgangsperiode, indtil samkøringen af virksomhederne er fuldført.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125