23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gaihede, ingeniører & arkitekter og Fagbladet Landskab

Gaihede, ingeniører & arkitekter
Gaihede, ingeniører & arkitekter, har ansat civilingeniør Morten Skyum Eriksen som vvs-fagleder og projektleder inden for renovering.

Morten Skyum Eriksen er uddannet på DTU 2014. Herefter kom han til rådgivningsvirksomheden Alectia , hvor han blev ansat som rådgivende ingeniør i vvs-teknik.

Han arbejdede med større projekter, hvor han var involveret i både vvs og ventilation. Primært var det på opgaver inden for laboratorie-, hospitals- og erhvervsbyggeri.

Morten Skyum Eriksen blev efterfølgende ansat i Sweco i vvs-afdelingen hvor han hovedsageligt arbejdede med byggeprogrammer for bygherrerådgivningen inden for vvs og ventilation.

I Gaihede er hans opgaver inden for renovering, vedligehold og ombygning af ejendomme i Hovedstadsområdet med en særligt fokus på vvs-området, samt at udvikle og sikre Gaihedes kompetencer inden for vvs.

Fagbladet Landskab
Siden 1920 har landskabsarkitekter, akademikere, journalister og andre fagpersoner skrevet tusindvis af sider om landskabsarkitektur i tidsskriftet Landskab, der oprindeligt gik under navnet Havekunst. Fra 1. februar 2019 bliver Christina Capetillo (foto) ny redaktør af Landskab, hvor hun afløser afløser Annemarie Lund, der i de seneste 35 år har indtaget redaktørstolen.

Christina Capetillo er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Arkitektskolen (1995), hvorfra hun i 2010 opnåede en Ph.D.-grad for afhandlingen "Det sammensatte, samtidslandskabets fotografi".

Efter sin afgang arbejdede Christina Capetillo i en årrække som arkitekt i både Danmark og USA og har siden udviklet en fotografisk praksis, der er blevet anerkendt af blandt andre Statens Kunstfond med det tre-årige arbejdslegat og Eckersberg medaljen i 2015.

Christina Capetillo har siden 1997 undervist i landskabskunst på Arkitektskolen i København og var i perioden 2014-17 programleder på Kandidatprogrammet for landskabskunst sammen med professor Steen Høyer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11