23948sdkhjf

Nyt om navne

Læs i dag om nyheder fra Holm Frederiksen A/S, Nybolig Erhverv, Johs. Tandrup A/S, Krøyer-Larsen VVS ApS og HeidelbergCement Danmark A/S

Holm Frederiksen A/S
Stefan Lindahl Holm Frederiksen er indtrådt i direktionen hos den østjyske vvs-installatør Holm Frederiksen A/S i stedet for Carl Christian Holm Frederiksen.

Desuden er Carl Christian Holm Frederiksen udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Hans Peter Holm Frederiksen, mens Anker Linus Knudsen er trådt ind i bestyrelsen ifølge cvr-registret. 

Nybolig Erhverv
Claus Nielsen er tiltrådt som økonomi- og administrationschef i franchisekæden Nybolig Erhverv, der i dag har 24 forretninger og godt 170 medarbejdere rundt i landet. Det skriver Estate Media.

Ansættelsen af økonomi- og administrationschefen i en nyoprettet stilling sker, før erhvervsmæglerkæden i januar 2019 både skifter navn og rebrander sig selv i kølvandet på Nykredit Mæglers salg af Nybolig Erhverv i maj 2017.

48-årige Claus Nielsen har en baggrund i revisorbranchen og kommer fra en tilsvarende stilling gennem de sidste knap syv år i Colliers, som i juli opkøbte Sadolin & Albæk.

Claus Nielsen er uddannet merkonom i regnskab og har tidligere varetaget administrative ledelses- og økonomifunktioner som blandt andet regnskabschef i flere danske og internationale virksomheder.

Johs. Tandrup A/S
Brian Norup Refsgaard er indtrådt i bestyrelsen hos Johs. Tandrup A/S i stedet for Jacob Peter Larsen (kilde: CVR).

Johs. Tandrup A/S producerer vandhaner og brusehoveder.

Krøyer-Larsen VVS ApS
Christian Paaske er udnævnt til bestyrelsesformand hos Krøyer-Larsen VVS ApS i København i stedet for Leo Noer.

HeidelbergCement Danmark A/S
Per Magnus Berglund er indtrådt som adm. direktør hos den den danske afdeling af den tyske byggematerialeproducent HeidelbergCement Danmark A/S og DK Cement A/S i stedet for Hans Fredrik Myklestu.

Desuden er Per Magnus Berglund indtrådt i bestyrelsen hos HeidelbergCement Danmark A/S, HeidelbergCement Northern Europe Pumps and Trucks A/S, DK Cement A/S og DK Beton A/S i stedet for Hans Fredrik Myklestu, oplyser cvr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094