23948sdkhjf

Anlægsgartner er et skridt nærmere mål

Grøn Vækst skal de kommende fire år stå for vintertjenesten i Odsherred Kommune, og dermed er virksomheden et skridt nærmere målet om at være landsdækkende

Med sin hidtil største ordre inden for vintertjenester har anlægsgartnervirksomheden Grøn Vækst A/S taget et skridt mod målet om at være landsdækkende og en omsætning på 200 mio. kr. inden for fire år.

Slagelse-virksomheden skal de kommende fire år stå for al snerydning og saltrydning på alle veje i Odsherred Kommune i Nordvestsjælland.

I praksis betyder aftalen, som har mulighed for at blive forlænget med yderligere to år, at Grøn Vækst vil have mellem 60 og 80 medarbejdere i Odsherred samt 10 lastvogns-saltere og 30 sneplove til både traktorer og lastbiler.

Aftalen føjer sig til en række andre andre ordrer, som Grøn Vækst har indgået med både offentlige og private kunder på Sjælland, Fyn og Jylland i 2018.

Fireårigt omsætningsmål
Grøn Vækst er etableret i 2011 og har foruden hovedkontoret i Slagelse afdelinger i Greve og Hillerød.

I 2018 løber omsætningen op på cirka 130 mio. kr., men planen er at øge omssætningen til 200 mio. kr. i løbet af fire år og blive landsdækkende.

Det skal ske ved øget tilgang af opgaver inden for pleje af grønne områder, træ- og naturpleje, anlægsopgaver, viceværtstjenester - og vintertjenester.

- Vores mål er for alvor at blive landsdækkende inden for de kommende år og etablere afdelinger i Jylland. Vi oplever, at kommuner og statslige institutioner i stigende grad udliciterer deres facility management-opgaver. Her er det lykkedes os at få mange grønne driftsaftaler, siger direktør Jakob Kristensen i en pressemeddelelse.

Grøn Vækst har inden for glatførebekæmpelse og snerydning aftaler med kommuner, institutioner og virksomheder på mere end 1.000 lokationer fordelt på Sjælland, Fyn og Lolland-Falster.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125