23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Rebild Kommune, Aludan Facader A/S, ATZ A/S, Danaglas ApS, Day-System A/S og Arminox

Niras
Civilingeniør og ph.d. Susanne Balslev Nielsen er ansat i rådgivningsvirksomheden Niras som ekspertisechef i facilities management (FM) i afdelingen for bygherrerådgivning.

Hun kommer fra en stilling som chefkonsulent i Center for Ejendomme, Region Hovedstaden.

Tidligere var den 50-årige Susanne Balslev Nielsen lektor på Danmarks Tekniske Universitet først med speciale i bæredygtig byudvikling. Siden blev hun vicecenterleder i Center for FM og var en årerække leder af det europæiske FM forskningsnetværk i EuroFM.

Hos Niras skal Susanne Balslev Nielsen styrke firmaets kompetencer inden for FM og være rådgiver for bygge- og driftsherrer. Samtidig skal hun opbygge et internt kompetencenetværk, som sikrer Niras en førerposition inden for FM-rådgivning.

Siden 2014 har hun været ekstern professor i FM på Oslo Business School - en stilling, som hun fortsætter med i Niras for at bygge bro til universitetsverdenen.

Gennem årene har FM-eksperten udgivet flere lærebøger og artikler om FM.

Rebild Kommune
Flemming Lehbert Sørensen har de seneste tre år været direktør med særligt ansvar for teknik- og miljøområdet i Rebild Kommune.

Han er dagligt kørt fra hjemmet i Holstebro. hvilket ifølge en pressemeddelelse fra Rebild Kommune har været en betydelig udfordring i balancen mellem arbejdet og familielivet, og det har været svært at opretholde den nødvendige motivation for at kunne fungere optimalt i jobbet. Der har på den baggrund ifølge pressemeddelelsen været et gensidigt ønske om at indgå en fratrædelsesaftale.

Rebild Kommune har derfor indgået en fratrædelsesaftale med direktør Flemming Lehbert Sørensen, der fratræder den 1. januar 2019.

Sekretariatschef Susy Lauesen konstitueres i stillingen som direktør med ansvar for Center Natur og Miljø og Center Plan, Byg og Vej. 

Aludan Facader A/S
Anja Thomasen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Aludan Facader A/S i stedet for Peder Lind Nordestgaard ifølge cvr-registret.

Aludan producerer aluminiumvinduer, -døre, automatiske skydedøre, glastage og facader. 

ATZ A/S
Karsten Engholm-Pedersen er indtrådt i bestyrelsen hos ATZ A/S i stedet for Ulla Larsen.

ATZ A/S er et sjællandsk entreprenørfirma 

Danaglas ApS
Ole Helleskov Stie er indtrådt i direktionen hos Danaglas ApS i stedet for Ann Stie ifølge cvr-registret.

Danaglas ApS er leverandør af glas til byggebranchen. 

Day-System A/S
Schani Stig Thomsen er indtrådt som adm. direktør hos Day-System A/S i stedet for Thomas Bendixen, der også er trådt ud af bestyrelsen.

Desuden er Poul Erik Stockfleth Jensen, Michael Hassø Larsen og Jimmi Mortensen indtrådt i bestyrelsen, mens Keld Sørensen er trådt ud af bestyrelsen ifølge cvr-registret.

Day-System A/S er leverandør af produkter inden for maling, maleværktøj, vægbeklædning, slibeartikler og rengøringsprodukter. 

Arminox
Jan List Christensen er indtrådt som adm. direktør hos Arminox A/S. Samtidig er Thomas Marstrand ifølge cvr-registret indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Knud Laursen. Desuden er Kasper Sandø Jensen og Kristian la Cour trådt ind i bestyrelsen i stedet for Jan List Christensen og Jesper Høy (kilde: CVR).

Arminox A/S producerer murbinderer og armeringsstål.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141