23948sdkhjf

Fem kæmper om Ikast-Brandes største byggeri

Ikast-Brande Kommune er kommet et stort skridt nærmere det største byggeri i kommunens historie: En ny skole med masser af fælles faciliteter.

Fem teams i et felt på 14 ansøgere er netop blevet udvalgt til at afgive tilbud på fremtidens skole. Tilbuddene skal bedømmes i foråret, og det forventes, at vinderen af totalentreprisen kan offentliggøres i april 2019. 

Den nye skole, der skal erstatte Præstelundskolen og bygges til at kunne rumme 650 elever. Desuden forventes den at rumme faciliteter til fællesskaber både i og uden for skoletiden som fx forventes at indeholde fællesbibliotek, musikskole, tandpleje og legestuelokaler. 

- Vi glæder os i Byrådet til at følge dette meget spændende og ambitiøse byggeri. Den nye skole og alle de integrerede faciliteter bliver et kæmpe plus ikke bare for børnene, men for hele byen, siger formand for Børne- og Undervisningsudvalget Simon Vanggaard.

De fem teams er:

C.C. Contractor A/S med underrådgivere Kjaer & Richter A/S, ÅF Buildings Denmark, LABLAND arkitekterne

K. G. Hansen og Sønner A/S med underrådgiverne Arkitema Architects, NIRAS

KPC Herning A/S med underrådgiverne Årstiderne Arkitekter, Sweco Danmark A/S, Årstiderne Arkitekter Landskab, Autens

MT Højgaard A/S med underrådgiverne CEBRA architecture Aarhus, MT Højgaard A/S - Design & Engineering

NCC Danmark A/S med underrådgiverne GPP Arkitekter A/S, SMAK architects ApS, byMunch by- og landskabsdesign ApS, Sloth Møller Rådgivende Ingeniører A/S

Den nye skole forventes at stå færdig til sommeren 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109