23948sdkhjf

Lander første ordre på byggerobot-to-go

Odico A/S har pr. 10. december 2018 indgået aftale om leverance af den første Factory on the fly til en dansk kunde i byggebranchen.

Factory on the fly er firmaets koncept, hvor en byggerobot leveres i en container på byggepladsen og bidrager med at tilskære elementer til byggeriet.

Odico har længe arbejdet for at få robotter ud på selve byggepladsen, og ordren markerer derfor en milepæl for virksomheden, fortæller grundlægger og ejer Anders Bundsgaard.

- Modtagelsen af denne første ordre på vort ”Factory on the Fly” robotkoncept cementerer det holdningsskifte, som langsomt er ved at gennemsyre byggebranchen. Branchen har erkendt, at der er et behov for at få hjælp fra automationsteknologi, hvis fremtidens efterspørgsel i byggeriet skal efterkommes, og vores mobile robotkoncept adresserer netop dette behov, siger han i en selskabsmeddelelse.

Odico har igennem otte år udviklet robotløsninger målrettet primært til byggebranchen, hvor robotterne med elektrisk opvarmet tråd skærer sig igennem byggeelementerne ude på selve byggepladsen.

Odico har ikke ønsket at oplyse, hvem den første kunde til Factory on the fly er.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125