23948sdkhjf

Totalentreprise: JFP Murer & Tømrer river ned og bygger nyt

JFP Murer & Tømrer har skrevet totalentreprisekontrakt med Fredensborg og Omegns Brugsforening. Opgaven; Nedrivning af eksisterende SuperBrugs samt opførelse af 17 nye rækkehuse i Fredensborg kaldet Båstruphuse. 

- Jeg er rigtig glad for, at vi har fået entreprisen i hus. Vi har arbejdet på den i 1,5 år og er med den også repræsenteret på Sjælland med opførelse af rækkehuse i totalentreprise. Vi har i en årrække haft tilsvarende projekter i Jylland, siger JFP Murer & Tømrers direktør, Mikkel N. Steffensen. 

Entreprisen omhandler færdigprojektering i fællesskab med Arkitec og Hamiconsult, som henholdsvis arkitekt og rådgivende ingeniør på projektet. 

Bevarer fundamentet
Projektet har en særlig karakter, idét der ligger en SuperBrugs på grunden. Der foretages komplet miljøsanering og nedrivning af Brugsen, men fundamentet og etagedækket bibeholdes, og de 10 første rækkehuse opføres ovenpå dette. Kælderen omdannes til parkeringskælder med parkeringsplads til hver bolig.  

Rækkehusene udføres som to-plansboliger på 137-145 kvm. Der etableres elevator fra p-kælder til fælles gårdmiljø hvor JFP Murer & Tømrer også skal etablere mindre terassehaver til hver bolig, samt fællesarealer. 

De første 10 rækkehuse skal stå færdig ultimo 2019, og de resterende 7 vil forventeligt blive igangsat medio 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111