23948sdkhjf

Lad bare vinteren komme

Agromek bød også på maskiner, der kan klare en vinter

Maskinerne til vinterbekæmpelse skal i dag helst kunne klare flere opgaver, for det giver mere effektiv brug af investeringen. Det gælder eksempelvis kommuner og boligforeninger, som anvender maskiner til forskellige formål. Men det skal være en større kommune, hvis man skal have enkelte maskiner til hvert formål stående. Er det en sneplov til fortove og pladser, kan den ligeså godt også kunne feje, for så står maskinen ikke bare og samler støv resten af året.

- Vi oplever klart en efterspørgsel på maskiner der kan klare flere typer opgaver, siger Jan Andersen, direktør hos Hako, der var på Agromek mere maskiner i flere kategorier.

- Typisk skal en maskine kunne klare ukrudt, den skal kunne feje, og den skal kunne klare sne og at klippe græs. Dermed kan grundmaskinen, eller redskabsbæreren om man vil, komme op på at køre eksempelvis 1.500 timer årligt, og det er god forretning, fordi den ikke bare står stille, og det giver en lavere timepris, siger Jan Andersen og tilføjer at når man tilføjer en serviceaftale, så kender man den præcise udgift, og det er jo godt for et budget.

Han har for eksempel en Citymaster 1800 som kan køre med sneplov og samtidig kan salte med et anlæg fra danske Epoke. Lynhurtigt kan han med maskinen skifte redskaber, så maskinen får helt andre funktioner.

- Med det omskiftelige vejr, vi har i Danmark, er dette en rigtig fornuftig løsning, siger han til Licitationen, da vi kigger ind på standen.

Også hos Sønderup Maskinhandel kunne man se forskellige løsninger inden for fejning og snerydning til fortove og pladser. Her var også redskabsbærere der kan klare forskelligt udstyr, samt mindre håndmaskiner, der klarer et fortov hurtigt og effektivt.

Hos Tahler har man redskabsbærere, der kan klare et hav af forskellige redskaber, og det gælder naturligvis også hos Stemas, som også havde en Weidemann med vinterudstyr på standen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094