23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Mangor & Nagel, Niras, V2C, Jensens Entreprise og Lyngkilde A/S Rådgivende Ingeniørfirma

Mangor & Nagel
Arkitektfirmaet Mangor & Nagels hjerte har altid banket for udvikling af tidssvarende og langtidsholdbare almene boliger.

Nu opruster arkitektfirmaet yderligere med ansættelsen af Lars Vind Scheerer som ny segmentchef.

Lars Vind Scheerer har stor erfaring inden for feltet med stor erfaring fra såvel rådgivers som bygherres side.

Han kommer fra en stilling som seniorprojektleder i boligselskabet KAB og har, udover at han også har bestridt poster i flere andre boligselskaber, været en af de bærende kræfter bag udviklingen af det almene forretningsområde hos Rubow Arkitekter og Nova5 Arkitekter som henholdsvis sektorchef og partner.

Lars Vind Scheerer er tiltrådt stillingen som segmentchef for almene boliger mandag den 3. december 2018.

Niras
Mads Emil Rybner er ansat som plankonsulent i Niras’ afdeling for Informatik i Allerød.

28-årige Mads Emil Rybner kommer fra en stilling som byplanlægger og projektleder i Gribskov Kommune, hvor han hovedsageligt har beskæftiget sig med klimatilpasning, Plandata.dk og GIS.

I 2015 var han udsendt for Ingeniører Uden Grænser til Bolivia. Som rådgiver inden for digitale planer skal Mads Mads Emil Rybner nu være med til at udvikle og sælge Niras’ produkt DKplan.

V2C
Tom Holm og Carsten Nyboe bliver nye advisors i rådgivervirksomheden V2C.

Tom Holm kommer fra en stilling som sektionsdirektør hos MT Højgaard og Carsten Nyboe har senest siddet som entreprisechef på Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg. De kommer begge med stor erfaring i byggeriets organisering, planlægning og gennemførelse.

Jensens Entreprise
Susanne Jensen er trådt ud af direktionen hos Jensens Entreprise ApS og er samtidig indtrådt som bestyrelsesformand. Desuden er Søren Jensen trådt ind i bestyrelsen ifølge cvr-registret.

Jensens Entreprise ApS udfører kloakarbejde, spildevandsseparering og fjernvarmearbejde.

Lyngkilde A/S Rådgivende Ingeniørfirma 
Mikkel Kring Wulff er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Lyngkilde A/S Rådgivende Ingeniørfirma F.R.I. i stedet for Jens-Christian Weberg ifølge cvr-registret.

Lyngkilde A/S Rådgivende Ingeniørfirma F.R.I. rådgiver med alle traditionelle ingeniørmæssige specialer inden for bygge- og anlægsområdet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14