23948sdkhjf

Efter konkurs: Børnebyggeri ramt

Daurehøj Erhvervsbyg blev, som Licitationen har beskrevet, begæret mandag ved retten i Holbæk. 

Et af de projekter, som nu går en uvis fremtid i møde, er en ny daginstitution i Havdrup Vest ved Solrød, hvor Holbæk-entreprenøren var udpeget som totalentreprenør

Læs mere:  Holbæk-entreprenør bygger eventyrligt børnehus ved Solrød

Solrød Kommune havde netop givet grønt lys til projektet, men nu er kommunen gået i dialog med bygherrerådgiver og advokat for at afklare, hvilke muligheder der er for at gennemføre byggeriet af den nye daginstitution. Det oplyser Solrød Kommune på sin hjemmeside. 

Konkursen i Daurehøj Erhvervsbyg

Daurehøj Erhvervsbyg A/S indgav mandag den 3. december 2018 konkursbegæring ved Skifteretten i Holbæk. Ugen før havde selskabet rundsendte et brev til sine underleverandører med budskabet. 

Ifølge brevet er det mangel på likviditet, der tvinger Daurehøj Erhvervsbyg – som havde 83 ansatte med udgangen af det regnskabsår 2017 – til at kaste håndklædet i ringen.

- Det er naturligvis en ærgerlig situation, men uanset hvordan situationen udvikler sig, kan jeg garantere, at vi vil overholde vores pasningsgaranti og sørge for, at der er trygge og rare rammer til Havdrups børn, siger Dorte Saabye, direktør i Solrød Kommune. 

Det nye børnehus skal danne moderne rammer for den nuværende daginstitution Lindebo og samtidig ruste kommunen til at rumme endnu flere børn. Planen har hidtil været, at børnehuset skulle stå færdigt i februar 2020. 

Konkursen i Daurehøj Erhvervsbyg kan også koste Idealcombi dyrt. Vinduesproducenten har en stor ordre i klemme på vinduer og døre til byggeprojektet Orienten på Nordhavnen i København, en ordre som risikerer ikke at blive betalt. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109