23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra NCC og Holstebro Kommune

NCC
Mogens Nielsen er udnævnt til ny direktør for NCC Byggeri Vest og tiltræder stillingen 1. januar 2019.

Mogens Nielsen har allerede lagt 18 år af sin karriere i NCC, og han vendte tidligere i år tilbage som områdedirektør for NCC Renovering Vest.

Han får det samlede overordnede ansvar for Byggeri og Renovering i NCC i Jylland. Hans opgave er at udvikle forretningen, så alle enheder fra Nørresundby i nord, til Kolding i syd og Aarhus i midt står endnu stærkere i markedet.

Det omfatter også Jakobsen & Blindkilde i Aulum, som NCC overtog tidligere på året.

Mogens Nielsen er uddannet tømrer og ingeniør. Hans karriere i byggebranchen startede i Rasmussen & Schøitz, der siden blev til NCC. I Rasmussen & Schøitz var han blandt andet projektleder på store opgaver som byggeriet af Maersk Container Industri i Tinglev og FDB’s centrallager i Albertslund og Hasselager.

Han gik ledelsesvejen og blev regionsdirektør i JB Entreprise, og da han vendte tilbage til NCC i 2000 førte det til en stilling som direktør for NCC Byggeri i Syddanmark. Senest var Mogens Nielsen sektionsdirektør hos MT Højgaard, inden han blev hentet tilbage til nye udfordringer i NCC tidligere på året.

Holstebro Kommune
Thomas Leerberg, projektchef for byudvikling hos rådgiveren Cowi, skifter Aarhus ud med barndomsbyen Holstebro, når han den 1. januar 2019 bliver Holstebro Kommunes nye planchef.

50-årige Thomas Leerberg er ph.d. i arkitektur. Han har tidligere været markeds- og projektchef hos rådgivervirksomhederneNiras og Rambøll, Head of Urban Design hos Sweco og arbejdet hos Kolding Designskole som forskningschef.

Den nye planchef kommer til at stå i spidsen for udvikling af nye boligområder, for eksempel i Mejrup Vest og udvikling af midtbyen i form af for eksempel helhedsplan for Enghaven.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156