23948sdkhjf

Teknikhus køber op igen

Dominus køber Dansk Automatikservice i Greve. Det jyske teknikhus styrker dermed sin position på Sjælland inden for servicering af bygningsautomatik. 

Indehaver og direktør i Dansk Automationsservice Tommy Brandi og medarbejdere følger med og fortsætter med at betjene virksomhedens mangeårige kunder. 

I forbindelse med, at Dansk Automatikservices lejekontrakt udløb var Tommy Brandi på udkig efter et nyt og større lejemål til den voksende servicevirksomhed. 

- Da vi begyndte at søge efter nye lokaler, startede der samtidig en strategisk proces om virksomhedens forretningsområder og fokus. Vi er en nichevirksomhed, som i 37 år har specialiseret os dybt i bygningsautomatik, der bliver stadigt mere avanceret. Spørgsmålet var derfor, om vi skulle udvide forretningsområderne organisk eller vælge at benytte flytningen til at blive en del af noget større, siger Tommy Brandi. 

Fortsætter opkøbene
I forbindelse med en opgave var han i kontakt med Dominus og indledte drøftelser med administrerende direktør Toke Juul, der efter opkøb af JTN Automatik i Kastrup og H&N Technology i Næstved ønskede at sætte ekstra ressourcer ind på serviceforretningen øst for Storebælt. 

- Indtil købet af JTN sidste år var vores afdeling i Karlslunde brohoved for vores aktiviteter på Sjælland, så med Tommys behov for nye lokaler i Greve-området og vores vækststrategi opstod der et naturligt match for at drøfte mulighederne for et tættere samarbejde, siger Toke Juul fra Dominus. 

Drøftelserne endte med en aftale om, at Dominus køber Dansk Automatikservice, og at Tommy Brandi bliver projektleder i Karlslunde-afdelingen, hvor alle medarbejderne samtidig fortsætter og indgår i Dominus’ organisation sammen med de øvrige serviceteknikere. 

Mens projektforretningen på Sjælland nu samles i Kastrup, skal serviceforretningen styres fra afdelingen i Karlslunde, hvor Tommy Brandi nu får mere tid til at gå i dybden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219