23948sdkhjf

Sønderjysk byggefirma konkurs

Cirka 160 medarbejdere sendt hjem fra byggepladser i København og flere steder i Jylland

Ledelsen i HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning har kastet håndklædet i ringen med en egenerklæring. Tirsdag tog Skifteretten i Kolding firmaet i Stepping nær Christiansfeld under konkursbehandling. 

Allerede fredag var 65 fastansatte og godt 100 vikarer blevet sendt hjem fra byggepladser i København, Aarhus, Sønderborg og Trekantområdet. Det skriver jv.dk.

- De har haft nogle entrepriser, som ikke er faldet ud, som de forventede. De er blandt andet blevet ramt af nogle sager med mangelkrav fra køber, som har gjort, at deres likviditet er strammet til. Det har været deres største udfordring, som jeg ser det lige nu, siger kurator Steen Jørgensen, advokat i Trolle Advokatfirma, til jv.dk.

Han uddyber, at firmaet har tabt penge på fire-fem byggesager. Nogle steder kunne problemerne ifølge kurator tilskrives firmaets egne folk og andre steder underleverandører.

HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning havde sidste år et underskud på 1,25 millioner kroner før skat. Året før var der et plus på 2,67 millioner kroner, og man tilbage til 2008 for at finde yderligere røde tal.

Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125